- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yeni bakımdaki hattalardan bahsetmek için açtım konuyu yetkili biri ilgilenirse seviniriz.
Öncelikle Okcu karakterine 20-Ok savunması 3k hpli şeyler cıkmış 3x15-1x15 küpesi olan adama bu okcu karakter nasıl vurcak sizce bunu düşünmediniz sanırım?
Ben söliyim size, 3x15 -1x10 küpeli adamın 15 okluysa küpe 15 ok ordan + anka kuştan 20 Ok + deri çizmeden 20 ok + kolye altın kolye oldunu düşünürsek 10okda ordan + zıhların çogu artık 15oklu en ölüsü 10oklu. 65-70 ok en ölüsü peki bununla bitiyormu kostümde okluysa veya 10luk kristalleri bastında bu okcu kaç k atıcak 1k biledin 2k sizce bu haksızlık degilmi birincisi buydu.!
2,ci Haksızlık ise şamanlara yaptınız çanlardaki 20 yarı düşürmeniz bakımda. herkez bilir oyunda şamanlar bi topluda iyidi ws de cok iyi degil zaten siz bunu 20 yarı indirdinizde rakibimiz 60 çan 65 çan kalkan kemer taktını düşünürsek kaç vurdumuzu biliyonuzmu bilseydiniz öle bişi yapcanızı sanmıyorum bakımdan önce 1.2 2.3k arasıdı bakımdan sonra 20 yarı azaldını düşünrsek hesabını bile yapmıcamız kadar az skili 2-3k zaten?
Sizce bu adil bi bakım oldumu insanlar o kdr çan yaptı 300 400t şimdi millet şaman yapmıcak peki o çanlar 100t ye bile satılmıcanı biliyormusunz yazık degilmi bu emege. Bunları size belirtmek istedim çözüm bulursanız sizin yararınıza olur...:ka19:
Öncelikle Okcu karakterine 20-Ok savunması 3k hpli şeyler cıkmış 3x15-1x15 küpesi olan adama bu okcu karakter nasıl vurcak sizce bunu düşünmediniz sanırım?

Ben söliyim size, 3x15 -1x10 küpeli adamın 15 okluysa küpe 15 ok ordan + anka kuştan 20 Ok + deri çizmeden 20 ok + kolye altın kolye oldunu düşünürsek 10okda ordan + zıhların çogu artık 15oklu en ölüsü 10oklu. 65-70 ok en ölüsü peki bununla bitiyormu kostümde okluysa veya 10luk kristalleri bastında bu okcu kaç k atıcak 1k biledin 2k sizce bu haksızlık degilmi birincisi buydu.!
2,ci Haksızlık ise şamanlara yaptınız çanlardaki 20 yarı düşürmeniz bakımda. herkez bilir oyunda şamanlar bi topluda iyidi ws de cok iyi degil zaten siz bunu 20 yarı indirdinizde rakibimiz 60 çan 65 çan kalkan kemer taktını düşünürsek kaç vurdumuzu biliyonuzmu bilseydiniz öle bişi yapcanızı sanmıyorum bakımdan önce 1.2 2.3k arasıdı bakımdan sonra 20 yarı azaldını düşünrsek hesabını bile yapmıcamız kadar az skili 2-3k zaten?
Sizce bu adil bi bakım oldumu insanlar o kdr çan yaptı 300 400t şimdi millet şaman yapmıcak peki o çanlar 100t ye bile satılmıcanı biliyormusunz yazık degilmi bu emege. Bunları size belirtmek istedim çözüm bulursanız sizin yararınıza olur...:ka19:
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ateş anka mühürleri hunk sunucusuna ilk başta eklendiğinde hunk sunucusu için ok savunması yerine yaratıklara karşı güç vermekteydi şu anda yapılan bakım sırasında yeniden yaratıklara karşı güç ile düzeltilir muhtemelen
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşa katılıyorum bu hata ROBUKE adlı okcunun ağlamasına sebep olucaktır. Fazlasıyla ağlattım dahada ağlamasına gönlüm razı gelmez. Zaten 1k vuruyor simdi gelip 200 vurursa ağlamasından durulmaz. İnş bu sorunu duzeltirler.
Son düzenleme:
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 13 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Yeni bakımdaki hattalardan bahsetmek için açtım konuyu yetkili biri ilgilenirse seviniriz.
1- Ateş Anka Ok Sav Yerıne Tekrar Yaratık Gucune Doncek
2- Zırhlarda Olan 20 Blok Kalkıp Bıyologlar Geldıgı Icın Şamanların Damagesı Yuksek Olcaktı Bu Yuzden Şamanlardan Yarı Alındı Ama Damage Hala Aynı Bıyolog Oldugu Icın Az vuruorsunuz
3- Yapcak Bişe Yok Tıcaret Bu Bı Bakmıssın Artmıs Bı Bakmıssı Dusmus
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)