Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Ateş anka mührü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Scolari
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 770

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şaman kaldırılsın demiyorum, silahların ortalaması ile ilgilide birşey yazmadım, diyorum ki eşitlik aranıyor madem ateş ankası mührüde kaldırılsın neden 20 ok yerine 20 savaşçı veya şaman değil yada bıçak değil kılıç değil ?

dogru dıyosun. bende kendi fikirlerimi yazdım

Saçma sapan yorumlar görmek istemiyorum kimse yanlış anlamasın. Buraya o ateş anka mührünün neden 20 ok savunması verdiği ile ilgili o mührün neden var olduğunun savunmasını yapabilecek kişilerin yazmasını rica ediyorum.

Ortalamasız, becerisiz silahlar...1k 2k damageler bunlar can sıkar...
İtemlerini gayet iyi dizebiliyorsan zaten 1-2k da yemez çar (büyü çözme hariç)
%20 oka dayanıklılık güzel bir sistem bence düşünülerek güzel yapılmış bir çalışma.
Karakter savunmasına yönelik fazladan Kemer sistemi yapılmış %10 oranında savunma veriyor taş felan eklersen %14 e kadar çıkabiliyor.
Kostümler, saç , başlık vb şeylerede fazladan %5 karakter savunma geliyor...Hepsi orantılı bir şekilde ayarlanmış
İstediğin kadar karakter savunma dizebilirsin ama biryerden açık vericektir..Düz vuruşlarda vesayre..
Zaten oyunda yatmayan çar yoktur..
Anka kuşunda ki özellik gayet iyi.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri