Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

çandaki yarılar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan speedyellow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sabahki güncellemeden sonra düne göre şamanların vuruşu yarı yarıya indi. Buna kesinlikle bir çözüm getirilmeli yoksa şamanın hiç bir tadı da kalmadı...

Ben düzenli yazıyorum net olarak anlaşılsın diye ama siz sürekli dağınık yazıyorsunuz. Olabildiğince açıklamaya çalışacağım.

Eğer savunmalarında 75 kılıç varsa 10-12 artar. Ancak 50 okun varsa 6 artar. Yani eşit dağılıyor. 75 ok yap 12 artsın o zaman.

Ben şamanlarda skill atma mevzusunu siz yanlış anlıyorsunuz diye örnekledim. 60 şaman savunması düz vuruşa yeterli olmalı. 60 sura savunmasının düz vuruşa yeterli olması gibi. Büyülü silah suralar tamamen düz vuruşa odaklıdır. Bizim serverde böyle olduğuna bakmayın savunmalar yüksek diye onların vuruşu yüksek görünüyor. Normalde iyi ortalamalı dizilmiş sura hesap +2000 saldırı değerine sahiptir. Yani şamanlardan çok çok yüksek vurması gerekir. Şöyle düşünelim. Zırha 25 büyü geliyor kask ve bileziğe geliyor. 55 büyü etti. Bide 15 büyü kaskın olsun 70 büyü etti. Sen de zırh + kolye + küpe + ayakkabı 15 getiriyorsun bide 15 formadan getiriyorsun. Etti sana 75. 75 kılıç 60 savaşçı savunmaya ben nasıl 2k vuruyorsam sen de şamanla 75 büyü 60 şamana 2k skill vuracaksın. Ben nasıl 60 çift 60 savaşçıya 4k vuruyorsam sen de 60 büyü 60 savaşçıya 3k vuracaksın. Çünkü şaman buff karakteridir bunu artık anlayın.

50 ort + 75 yarı + 60 atak olan bir şaman enerji bastığında 59 ort + 83 yarı + 65 küsürlü oluyordu sanırım atağı tam hatırlayamıyorum. Daha güzel ataklı şamanlar mevcut bu arada bunları öylesine söyledim. Benim şaman savunmam ise 60dan 62 oluyor. Sence komik mi trajik mi ? Ama sende 72 çift 62 savaşçı oluyor. Hem daha çok atıyorsun hem daha az yiyorsun.

Bu arada savaşın ortasında güçlü beden bastığım takdirde hem ninjada hem şamandan daha çok delici yiyeceğim. Aynı zamanda çözme yediğim zaman oyun kasacak. Aynı durum şamanların kritik almasında geçerli ancak üstte bahsettiğim avantajlar sanırım bunu görmezden gelmenize yetecek.

Oyunda ezilen taraf savaşçı ve ninjalardır. Güncellemeyi yakından incelediğim de biraz daha iyi duruma geldiklerini gördüm. Ancak okçunun garibanlığı hâla devam ediyor. En çok değinmek istediğim nokta burası zaten.

Hiç yazdıklarını okumadım sadece şunu ifade edicem anlayıp buna cevap ver sadece yukarda varsada cevabın tekrarla cevabını ki mantıklı birşey diyorsun diyelim ;

60 şaman savunması yapıp delici ve kritik beraber patlarsa sen 4 5 k yersin bu normal duz olarakda 2 3 k arası yersin oda +85 yarı ve en az 60 savaşcı atakla yersin diğer şekilde bahsettiğin rakamlar normal değil..

Şimdi senin kadar okunması uzun kelime hatunluğu yapmam sonuçta katkımız olması için net ve öz açıklamalar yapmalıyız ve senin için diğer oyuncular için tekrar açıklıcam;

savaşçı karakterini 60 şa indir üstüne kristal bas 10 biyologdan gelsin 10 da kristaldan etti sana 80 ve sonra tanımadığın bi oyuncunun yanına git 65 yarısı olsun 60 atağı olsun ondan sonra buraya gel konuş inan seni dinlicem. Yada sen denemeden ben sana yiceğin damageyi söyleyim 7 8 k üstü çok rahat.

Şaman savunmasını 60 veya 70 yap yiceğin damage düz 1,7 geçmeyede bilir deliciyle hadi delici kritik patlasın al saana 2,2 bu böyle azı olmaz fazlası olur.

Şimdi sana soruyorum öyle düzgün yazarak uzun uzun anlatmanı istemiyorum adeletden bahsediyorsun şamanın yarılar 15 şe indirildi üstüne ayrıca savaşcıların gene aynı zaten blok şamanlarda yoktu savaşcılarda nınjalarda vardı yani uzun lafın kısası adeletin bu durumda saklandığı yer nere ?

Hiç yazdıklarını okumadım sadece şunu ifade edicem anlayıp buna cevap ver sadece yukarda varsada cevabın tekrarla cevabını ki mantıklı birşey diyorsun diyelim ;

60 şaman savunması yapıp delici ve kritik beraber patlarsa sen 4 5 k yersin bu normal duz olarakda 2 3 k arası yersin oda +85 yarı ve en az 60 savaşcı atakla yersin diğer şekilde bahsettiğin rakamlar normal değil..

Şimdi senin kadar okunması uzun kelime hatunluğu yapmam sonuçta katkımız olması için net ve öz açıklamalar yapmalıyız ve senin için diğer oyuncular için tekrar açıklıcam;

savaşçı karakterini 60 şa indir üstüne kristal bas 10 biyologdan gelsin 10 da kristaldan etti sana 80 ve sonra tanımadığın bi oyuncunun yanına git 65 yarısı olsun 60 atağı olsun ondan sonra buraya gel konuş inan seni dinlicem. Yada sen denemeden ben sana yiceğin damageyi söyleyim 7 8 k üstü çok rahat.

Şaman savunmasını 60 veya 70 yap yiceğin damage düz 1,7 geçmeyede bilir deliciyle hadi delici kritik patlasın al saana 2,2 bu böyle azı olmaz fazlası olur.

Şimdi sana soruyorum öyle düzgün yazarak uzun uzun anlatmanı istemiyorum adeletden bahsediyorsun şamanın yarılar 15 şe indirildi üstüne ayrıca savaşcıların gene aynı zaten blok şamanlarda yoktu savaşcılarda nınjalarda vardı yani uzun lafın kısası adeletin bu durumda saklandığı yer nere ?
Anlamadığınız taraf şamanın o 2k 3k damageleri düz vuruş ile vurması. Şamanın skilleri zaten oyunun orjinalinde az vuruyor savaşçınınki daha fazla yani savaşçı her türlü damagede şamanı ezer ama savaşçının vurduğu 3 4k damageyi şamanın düz vurmasının neresinde adalet onu çözemedik.

Anlamadığınız taraf şamanın o 2k 3k damageleri düz vuruş ile vurması. Şamanın skilleri zaten oyunun orjinalinde az vuruyor savaşçınınki daha fazla yani savaşçı her türlü damagede şamanı ezer ama savaşçının vurduğu 3 4k damageyi şamanın düz vurmasının neresinde adalet onu çözemedik.

Delici ve kritiğin neden olduğunu ve ne işe yaradığını öğren sonra tartışırız. Şamanın düz vuruşları 1k dır

Attığım yazıyı okumuyorsun ki bunu diyorsun. Büyük harflerle yazdım bak ilk yorumda. 60-60 savunmanın beceriye yetmesi normal. 0-60 savunmanın da düz vuruşa yetmesi gayet normaldir. Ancak söz konusu şamanlar olduğu zaman düz vuruşa yetmiyor. Kendin şaman olduğun için bu ayrıntıyı görmezden geliyorsun. şaman buff karakteridir. Şuan oyunda bir nebze de olsa denge sağlandığına inanıyorum. 60 şaman savunmaya 2k - 2.5k delici vurabiliyorsun. Bende de 60 şaman 25 blok var. Bence gayet normal.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri