- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hocam cınsıyet degıstırırken tum ıltemlerı cıkart demesı yanlıs baslık takıyorum kostumum bayan ama ben erkek olmak ıstıyoru mzamanında oyle oldugu ıcın oyle aldık cınsıyet olayınıduzeltmenızı rıca edıyorum
- Konular
- 3,868
- Online süresi
- 3h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 723
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
Bayan kostümü veya başlığı erkek erkek kostümü veya başlığı bayan giyemesin diye böyle bir yenilik getirildi
Son düzenleme:
- Konular
- 64
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yanlıs hocam ama boyle olmazkı bell ıbır duzen var
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Karakteriniz eğer erkek ise erkek başlık giymelisiniz, Karakteriniz bayan ise bayan başlık giymelisiniz burada ne gibi bir yanlışlık var?
Kostüm üzerinizdeyken cinsiyet değişikliği yapıldığında kafanın kaybolması veya üzerinizde kostüm olmasına rağmen kostümün görünmemesi gibi hatalar meydana geliyordu biz bu tip visual hataları düzeltmek için cinsiyet değişikliğine böyle bir uygulama getirdik ve bu değişmeyecektir.
Karakteriniz erkek ise ve üzerinizde erkek başlığı var ise onu kullanmak zorundasınız. Elinizde Bayan başlığı var ise bunu oyundan takas edebilir veya karakterinizi bayan yapabilirsiniz.
Kostüm üzerinizdeyken cinsiyet değişikliği yapıldığında kafanın kaybolması veya üzerinizde kostüm olmasına rağmen kostümün görünmemesi gibi hatalar meydana geliyordu biz bu tip visual hataları düzeltmek için cinsiyet değişikliğine böyle bir uygulama getirdik ve bu değişmeyecektir.
Karakteriniz erkek ise ve üzerinizde erkek başlığı var ise onu kullanmak zorundasınız. Elinizde Bayan başlığı var ise bunu oyundan takas edebilir veya karakterinizi bayan yapabilirsiniz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)