HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
biyom bilgelik sonuydu kemde basladım ++ surgun sonu kem dusurmek ıcın cadi yokkkk
Bunu not aldım bu gece çalışma yapıcam ilginiz için teşekkür ederim.
1) Kem göz görevinden sonraki seviye 94 görevi bu çalışmayla eklendi. Daha önceden Kem göz görevini yaptıysanız 94. Seviye görevi gelmesi gerekiyor. Eğer karakterinizde Kem göz görevi tekrar açıldıysa Kem gözü yeniden yapmalısınız. Biyologlar kolaylaştırıldı daha kolay bitirebilirsiniz.
2) Cinsiyet değiştirme kostümlerle ilgili yapılan bir sistem hatasını düzeltmek için değiştirildi Artık bu şekilde kullanılacaktır.
3)CTRL +V Klavye kombinasyonuna kullanıp At Çağırma becerisini kullanabilirsiniz. At kitaplarını kullanırken bununla ilgili bir uyarı almaktasınız.
NPC Saç Eklenmıs Ve Saçlar Sadece Kız Karakterde Çalısıor Kostum Erkek Nasıl Yapıcaz Turkay ?
NPC Saç Eklenmıs Ve Saçlar Sadece Kız Karakterde Çalısıor Kostum Erkek Nasıl Yapıcaz Turkay ?
Oyunda o saç tiplerinin erkek modelleri var ise NPC lere ekleyebiliriz.
Öncelikli olarak oyun hataları ile ilgileniyoruz bu önerinizi ilerleyen günlerde dikkate alıcam.