HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
- Hunktakı Hatalar
- 105 Lw Çanlar 15 Yarılı (35 Olması Gerekırken)
- Güç Bineklerı Bınılınce Tecrube Yuzune Donusmesı
- Agaçtan Cıkan Petlerın 1.5 k Veya 2.5 K Hp Vermesı
- At Çagırma Tusu CTRL +V Çalısmaması
- Seyıse Tıklanmaması
- Cinsiyet Deıstırme Sorunu
- Erkek Saçlarda Bonuz Yok (Sadece Npc Dekıler)
- Imp. Kayası Kesılınce Kırmızı Ejder - Buz Cadısı - Elıt Alev Kıral Cıkmaması
- Efsun Oranları Gıttıkce Dusmus
- Oto Pot Ve Ejderha Tanrı lar Isınlanınca Duruyor
- Hunk Ates Ankası 20 Ok Savunması Verıo.
Sorunlar Bunlar Dahasını Yorumdan Devam Edınız
++
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bloklamalar ile ilgili çalışma yapılmayacaktır, ancak oyun dengesini bozan herhangi bir durum ile karşılaşırsak bazı düzenlemeler yapılabilir. Bloklamaların geri gelmesi şuan planlanan birşey değil.
Öncelikle kendi yaşadığım sorunu anlatayım. Pidge serverinde RoiGrossieR isimli karakter çift biyolog olayından sonra biyologlar gittiği zaman dalı tekrardan yaptım. Öncelikle o kadar uğraşıma emeğime yazık. Ondan sonra çarım kemgözde olmasına rağmen kemgöz görevi listede yoktu. 10 ataklarım yerindeydi. Bunu daha önceden ticket atmıştım ancak güncellemeyi beklemem gerektiği söylendi. Güncellemeyi her türlü destekledim. Şuan çarımda 10 ataklar gitti ve lider notu görevine başla yazıyor görev listesinde. 3-4 ay adam gibi biyoloğumuz olmadı ama sabırla bekledik. Karşılığı bu mu ben anlamıyorum. 20 blok kalkmış. Şimdi diyorsun ki oyun da dengesizlik olursa bakarız falan diye. Şimdi ben zırhımı beta yapayım mı yapmayayım mı ? Canın eser turkuaza blok getirsen benim zırhımı kim geri getirecek ? Kesin konuşun biz de ona göre iş yapalım. Bu arada Pidge için 10 dakikada oyunu bırakmayı düşünen 10 kişi ile konuştum. Bu kadar beklenen güncellemenin bu kadar hayal kırıklığı yaşatması cidden kötü oldu. Pidge de yakında Hunk gibi olacak.
Sadece Hunktamı Bılmıorum ama Oyunda
Bıyologlar Sadece Keme Kadar
Cınsıyet deıstırme Tum ıtemlerı Cıkartınca Cınsıyet Deısıo
At Çagırılmıo Daha Fazlası Varsa Konumun Altına Yorumlar Pls
1) Kem göz görevinden sonraki seviye 94 görevi bu çalışmayla eklendi. Daha önceden Kem göz görevini yaptıysanız 94. Seviye görevi gelmesi gerekiyor. Eğer karakterinizde Kem göz görevi tekrar açıldıysa Kem gözü yeniden yapmalısınız. Biyologlar kolaylaştırıldı daha kolay bitirebilirsiniz.
2) Cinsiyet değiştirme kostümlerle ilgili yapılan bir sistem hatasını düzeltmek için değiştirildi Artık bu şekilde kullanılacaktır.
3)CTRL +V Klavye kombinasyonuna kullanıp At Çağırma becerisini kullanabilirsiniz. At kitaplarını kullanırken bununla ilgili bir uyarı almaktasınız.
Son düzenleme: