xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Sorunlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IDaNGeLI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bloklar hakkında da bi açıklama gerekli sanırım geri gelecek mi gelmiyecek mi diye

Bloklamalar ile ilgili çalışma yapılmayacaktır, ancak oyun dengesini bozan herhangi bir durum ile karşılaşırsak bazı düzenlemeler yapılabilir. Bloklamaların geri gelmesi şuan planlanan birşey değil.

Bilgelik mücevherinin düşme oranında sıkıntımı var acaba 30'dk da 1 adet düşürebildimde.
@Shorty ;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bloklamalar ile ilgili çalışma yapılmayacaktır, ancak oyun dengesini bozan herhangi bir durum ile karşılaşırsak bazı düzenlemeler yapılabilir. Bloklamaların geri gelmesi şuan planlanan birşey değil.

Öncelikle kendi yaşadığım sorunu anlatayım. Pidge serverinde RoiGrossieR isimli karakter çift biyolog olayından sonra biyologlar gittiği zaman dalı tekrardan yaptım. Öncelikle o kadar uğraşıma emeğime yazık. Ondan sonra çarım kemgözde olmasına rağmen kemgöz görevi listede yoktu. 10 ataklarım yerindeydi. Bunu daha önceden ticket atmıştım ancak güncellemeyi beklemem gerektiği söylendi. Güncellemeyi her türlü destekledim. Şuan çarımda 10 ataklar gitti ve lider notu görevine başla yazıyor görev listesinde. 3-4 ay adam gibi biyoloğumuz olmadı ama sabırla bekledik. Karşılığı bu mu ben anlamıyorum. 20 blok kalkmış. Şimdi diyorsun ki oyun da dengesizlik olursa bakarız falan diye. Şimdi ben zırhımı beta yapayım mı yapmayayım mı ? Canın eser turkuaza blok getirsen benim zırhımı kim geri getirecek ? Kesin konuşun biz de ona göre iş yapalım. Bu arada Pidge için 10 dakikada oyunu bırakmayı düşünen 10 kişi ile konuştum. Bu kadar beklenen güncellemenin bu kadar hayal kırıklığı yaşatması cidden kötü oldu. Pidge de yakında Hunk gibi olacak.

Son 5 tane Sadakatı kalan car kemgöz gorevine gerilemiş bunu duzeltin bir cok kisi bundan şikayetçi adam bilgelikte son 3 vericek ayni benim gibi keme gerilemis bu nedir simdi madem duzeltemicektiniz neden bozuyorsunuz biyologlari anliyamadim bir turlu:ka24:ayri yetten ayaz rufusu cagriyorum gelip geri diyor...ama en büyük sorun BİYOLOGLARİN HERKESIN KALDIGI GÖREVLERINE GERI GETIRMEK!!! lütfen geri getirin emeklerimiz bosa gitti % 50 kolay gecmesini istemiyoruz geri gelmesini istiyoruz:mad:@Shorty ;

Son düzenleme:
1) Baron Kılıcı , Gün Işığı bıçaklarda yarı insan ve saldırı değeri sorunu
2) Kem gözü bitmiş olan çarlarda bir sonraki görev veya kem göz görevinin gözükmemesi
3) Hala bazı karakterlerde 2. biyolog görevlerinin bulunması ve bu görevlerin önceden alınmış özellikleri deaktif etmesi
4) 20 Blokun kalkmasından dolayı şamanların vuruşlarının koruma skili olmayan karakterlere olumsuz etkileri
5) Öneri ; Levinin Yüzüğü , Kahramanlık Sembolü , Yosun , Kırmızı Ot v.b gibi malzemelerin 200'lük olarak toplanabilmesi
6) Öneri ; Okçular açısından çok fazla yer kaplayan okların 200lük değilde 5000-10000 olarak arttırmalı , mümkünse eğer.
7) Bağırma alanın her bayraktaki oyuncunun farklı renkteki nicklerinin farkındalıktan çok karmaşa yaratması

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri