xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Pazarda Satılan Editler Hkk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IMaxCrazyI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 612

IMaxCrazyI

Level 1
Üye
Konular
4
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar öncelikle

Pazara az önce 8 10 tane edit koydum pazara kurmadan öncede fıyatlarını kontrol ettim
fiyatları doğru girdiğime emin olduktan sonra pazarı kurdum bılgısayar basında pazarıma bakarken bi anda 1 tane edit kalkanın yok oldugunu gördüm pazarımdan fakat bana envanterime para gelmedı envanterimde hala 1 T yazıyor vede ardından pazardaki kask da yok oldu gıne para gelemyınce hızlı bir şekilde pazarımı kapattım :((

şuan envanterimde param hala 1 T paraları envanterime gelmedi size bilgi vermek ve bana yardımcı olmanız açısından buraya böyle kayıt açıyorum

Bu arada Kişiler kısmındaki Gamemaster bölmünden Shorty yazılışını bulup kendım Pm ekranına nıckı yazıp mesaj atıım durumu bıldırmek için belkı açıktır diye msj attıgımda otomatıkmen aşagıda şöle yazdı Sohbetınız GM tarafından engellenmiştir yazıyor Aşagıya bağırmak istedigimdede 382932 saat 42 dk 37 sny boyunca konusmanız engellendi şeklinde yazıyor lütfen konu hakkında desteğinizi beklerimyorum pazar kurdugum çarımın adı IMaxCrazyI oyunda kimseyede pm atamıyorum konusamıyorum oyundaki çarımın bilgilerini Geri alırsanız ıtemlerımde envanterımde olacagını düşünüyorum Şimdiden teşekkürler İyi Çalışmalar

Son düzenleme:
Destek sistemine ticket atmalısın, forumdan işlem yapmıyoruz.

Son satış kayıtlarınız yukarıda, satmış olduğunuz fıyat da orada yazmaktadır

Sorununuz tam olarak nedir? Satış sonrası para size eklenmiş olarak gorunuyor

Titan kalkan ve kale kask malesef gitti parada yok :(

Titan Kalkanı 75M
Kale Kaskı 42M e satmışsınız.

Biz mi yanlış hesaplıyoruz? Sizde resimden kontrol edermisiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri