farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
berkmenoo 1
berkmenoo
Hikaye Ekle

Zırh la ılgılı konu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IKaBuSKaoSI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
[sıze=4]öncelıkle selamun aleykum heryerde aynı olan zırhın efsununu neden değiştirdiğinizi anlıyamıyorum dostum amacınız nedır sızın ne anlamı kaldı bloksuz zırhın sımdı o kadar değeride düştü zarara da girdik heryerde aynı olan bırseyi neden degıstırme gıbı degısıklık yaptıgınızı hala cozebılmıs degılım oyun ıyıye gıtcege yere kotuye sürüklüyorsunuz sayın yetkililer eşitlik mi kaldı sımdı oyunda zırh'dakı blogu kaldırmak nerden gelıyor aklınıza oyunun neden orjınal halini bozuyorsunuz ki siz onu anlayabilmiş değilim hala ne anlamı kaldı suan savascının oyundaki değeri 0 arkadaşım bu konu hakkında cok başınız ağrıcaktır sinir bozucu bir konu en başta durduk yere sorun cozucegınıze sorun cıkartıyosunuz ben anlam veremıyorum ki dostum sızın yaptıgınız degısıklıklere bır yerden duzeltıyım derken bır yerden bozmayıda sevıyosunuz durduk yere nerden geldı sımdı o zırhı bozmak onu cozemedım hala c b nın bı anlamı kalmadı sımdı hepsı aynı eş değere ve aynı koruma ozellıgıne sahıp oldu suan savascıyı oyunda resmen bıtırdınız tebrık ederim. Gercekten böyle cok güzel çalışıyorsunuz. Benımle aynı dusunen kardeslerımıde yorumlarını gormek okumak düşüncelerini dinlemek istiyorum butun savascı ailesi... Gercekten sorun ustune sorun gelıyo artık emeğemı acıyalım verdıgımız parayamı acıyalım yoksa yapılan yanlışamı yanalım napalım yetkılıler sız soyleyin cözüm buluyosunuz ya herşeye bunada cozum bulun o zaman. Amacınızı cozebılmıs degılım acıkcası. Helal olsun sıze gercekten elınızden gelenı yapıyosunuz . Tebrikler.[/sıze]

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Bloksuz zırh olmaz ya şamanlar biçip geçecek. Bloku kalkacaksa 60 kaskları ve kirin ayakkabı eklenmeli.

Her yerde aynı derken onu anlamış değil türk serverında bile turkuaz lar hp üretimi veriyor blok efsununu birtek elymt2 de var başka nerede ekli de böyle triplere giriyorsun

Böyle diyorsunda TRde şamanlarda +45 50 ort 105 çanları yok. Zaten şaman savunma %50 iken 2k yiyoruz düz bari blok kalsın :D
Katılıyorum a,b,c ve beta zırhlarının kendine has özellikleri vardı ve bu kendine has özellikleri yüzünden piyasada fiyatları farklıydı bu sınıfların kaldırılarak a turkuaza dönüştürülmesi ve beta zırhına zeka,çeviklik,güç gibi özelliklerin gelmesi bana kalırsa yanlış ninja ve savaşçı a turkuazların özelliği blok vermesidir setini buna göre ayarlayan kişiler açısından kesinlikle olumsuz bir yenilik olmuş onun haricinde yapılan tüm yenilikler ve düzeltmeler başarılı olmuş

Blok efsunununda eklenmesi gerekirdi Şaman olmama rağmen bence eklenmesi gerekir çünkü şaman zaten sağlam bi karakter bu sefer savaşcıların o kadar şansı kalmaz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri