HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Oyun içinde duyuru geçti karşılaştığınız hataları foruma yazarsanız düzeltme yapılacaktır diye bende konu açayım dedim.
1) Kaya derece vermiyor.
2) Aslan bugu kalkmamış. (oyunda öyle yazdılar)
3) Baron vb. silahların kendisinden olan yarı insan efsunu kalkmış.
4) Aleenia'da Günlük Görevler sekmesi boş. (bu hata mı sonra mı aktif olacak bilmiyorum)
5) Kin kılıcına ortalama beceri gelmiyor.
6) İntikam yüzüklerim kayboldu diyenler var
7) Lanetli kılıca beceri gelmiyor
Hata değil, düşüncem: Zırhlara +20 bloklama eklenmeli bence. Bloklama önemli. veya bloklama eklenmeyecekse hunk - pidgede 60 lvl kask & yeni ayakkabılar eklenmeli.
1) Kaya derece vermiyor.
4) Aleenia'da Günlük Görevler sekmesi boş. (bu hata mı sonra mı aktif olacak bilmiyorum)
Hata değil, düşüncem: Zırhlara +20 bloklama eklenmeli bence. Bloklama önemli. veya bloklama eklenmeyecekse hunk - pidgede 60 lvl kask & yeni ayakkabılar eklenmeli.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Zırhların aynı olması bir hata değil yapılan güncellemenin bir özelliği zırhlar artık a,b,c, olarak değil tek bir zırh olarak kullanılıcaklar ve verdiği efsunlar 30 zehre karşı koyma ve +20 zeka güç çeviklik olucak
Zırhların aynı olması bir hata değil yapılan güncellemenin bir özelliği zırhlar artık a,b,c, olarak değil tek bir zırh olarak kullanılıcaklar ve verdiği efsunlar 30 zehre karşı koyma ve +20 zeka güç çeviklik olucak
Teşekkürler sildim konudan
Oyun içinde duyuru geçti karşılaştığınız hataları foruma yazarsanız düzeltme yapılacaktır diye bende konu açayım dedim.
1) Kaya derece vermiyor.
Ek olarak biyolog görevleri düzelmemiş
Ayrıca bazı karakterlerde kristal kuponu kullanılmıyor
Kahramanlık ödülü bazı karakterlerde alınamıyor
@Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi: