bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

5te gelicek güncelleme hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kazkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 976
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Neyin utancından bahsediyorsun? Bazı sorunlar var ve bunları düzeltmeden aktarımı gerçekleştirmeyeceğiz. Bunuda duyuruda açıkladık zaten neden ikinci bir duyuru yapalım?
2016 ya yetişirmı acaba ? Aylar oldu aylar sabrımız filan kalmadı artık zaten hunkda oyuncu yok keihte pidgede oynayanlar rahat ordalarda yine 50 linin üzerınde oyuncu var hunkda kaç tane var 15 20 fazlası yok hatta fazla bile söyluyor olabilirım yancarlarımızı acıyoruzki oyun kalabalık görunsun ama ne fayda sabır filan kalmadı artık kimsede...:mad::ka24::ka10:

2016 ya yetişirmı acaba ? Aylar oldu aylar sabrımız filan kalmadı artık zaten hunkda oyuncu yok keihte pidgede oynayanlar rahat ordalarda yine 50 linin üzerınde oyuncu var hunkda kaç tane var 15 20 fazlası yok hatta fazla bile söyluyor olabilirım yancarlarımızı acıyoruzki oyun kalabalık görunsun ama ne fayda sabır filan kalmadı artık kimsede...:mad::ka24::ka10:

bosa konusuon bız zamanında cok dedık bı cacık olmadı aylardır ne yaptıklarını bende bı anlasam yenılık yenılık dıolar yenılık ısteyen yok yenılık getırcekler dıe 1000 1500 userden 20 usere dustuler artık ne dıyek

Kardeş kaç ay oldu he söyle bana kaç ay oldu ? yeter bizimde bi sabrımız var sadece ben değilim yani şikayetçi olan yeter artık biz cumartesi günü kendi aramızda konustuk kesın yine bi hata çıkıcak ümitlenmeyın dedık ve doğru da çıktı artık sıkıldık 20 25 kişilık bi serverde oynamaktan anlıyormusun biz hunk u bıraktıgımızda hunda adam kalmıcak zaten...:ka24::mad::ka10:

Sorunlar bir tek sana mı var ? Pidgede kaç aydır adam gibi biyolog sorunu düzelmedi. Ben kemgözdeyken kırmızı dalda olanlar şimdi beni geçti ancak benim görevim hala hatalı. Kimsenin zorla bağladığı yok ister oynarız ister oynamayız. Gelen güncelleme hatalı gelirse düzeltmesi daha büyük sıkıntı. Oyuncuların şu tarzı sebebiyle net tarih vermiyorlar.

Kısacası biraz sabret yönetimin veya oyunun bir yere kaçtığı yok.

Sorunlar bir tek sana mı var ? Pidgede kaç aydır adam gibi biyolog sorunu düzelmedi. Ben kemgözdeyken kırmızı dalda olanlar şimdi beni geçti ancak benim görevim hala hatalı. Kimsenin zorla bağladığı yok ister oynarız ister oynamayız. Gelen güncelleme hatalı gelirse düzeltmesi daha büyük sıkıntı. Oyuncuların şu tarzı sebebiyle net tarih vermiyorlar.

Kısacası biraz sabret yönetimin veya oyunun bir yere kaçtığı yok.
Biyolog biticek benımde son 5 dediğin gibi adamlar bize yetiştiler oyunun ve yönetimin bir yere yok kaçtığı doğru yaptığı bişeyde yok oyalamak için bişeyler yazıp duruyorlar... pidgede oynasak bizimde canımız sıkılmaz hunkda kaç tane oyuncu var ? yarın sabah girip bakmanı ısterim ya da bu akşam adamlar yan carlarını açıyorlar oyun kalabalık gözuksun diye afk bırakıyorlar.....

Son düzenleme:
bosa konusuon bız zamanında cok dedık bı cacık olmadı aylardır ne yaptıklarını bende bı anlasam yenılık yenılık dıolar yenılık ısteyen yok yenılık getırcekler dıe 1000 1500 userden 20 usere dustuler artık ne dıyek
Haklısın ne desek boş tuturmuşlar sabredın sabredın nereye kadar sabırında bi sınırı var sabrımız kalmadığı için böyle sert konuşmaya başladık..:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri