Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Jinno- Ploutos! Baskın basanındır.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arthasss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 930

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Zamanın hızlı ve eğlenceli geçmesini sağladığınız için hepinize teşekkürler. Hayırlı ramazanlar.

Arkadaşlar burda Pletus önde gibi gözüksede sarı bayrakl önde. 2 3 kareda kendi adamları ayakda foto atıp biz Güçlüyüz demek ayıp.

Son düzenleme:
Forumdan takiplerim kadariyla reklami seven bi bayrak,lonca karsisi bundan kotu anlam cikarmayin reklamin iyisi kotusu olmaz her olan biteni atiyolar yani. :) dedigin olsaydi firsati kacirmayip resim atarlardii ki ben yada bir arkadasim bu konuda biz cok gucluyuz hic olmeyiz olmedik demedim demem de.oldugumuz zamanda oldu ama genel olarak bakildiginda ustunduk.yanlis anlasilmayalim en gucluyuz biz kimse olduremez felan demiyoruz oyun bu olucez de oldurulucez de tabii oyunun tadini oyle aliyoruz.dusuncene saygi duyuyorum tabii tesekkurler

Son düzenleme:
Forumdan takiplerim kadariyla reklami seven bi bayrak,lonca karsisi bundan kotu anlam cikarmayin reklamin iyisi kotusu olmaz her olan biteni atiyolar yani. :) dedigin olsaydi firsati kacirmayip resim atarlardii ki ben yada bir arkadasim bu konuda biz cok gucluyuz hic olmeyiz olmedik demedim demem de.oldugumuz zamanda oldu ama genel olarak bakildiginda ustunduk.yanlis anlasilmayalim en gucluyuz biz kimse olduremez felan demiyoruz oyun bu olucez de oldurulucez de tabii oyunun tadini oyle aliyoruz.dusuncene saygi duyuyorum tabii tesekkurler

ok ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri