Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Web Yayım' Nasıl Bilirsiniz.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan b4ywow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

b4ywow

Level 3
TM Üye
Konular
20
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
69
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba

Lütfen konu hakkında ciddi yorumlar yapınız , Başlıkta belirttigim bu firma nasıldır .

Evet eskisi gibi artık kimse kimseyi kolay kolay dolandıramıyor ama tek sorun bu değil firma istedigi kadar güvenilir olsun kendisi kazanır veya kaybeder , lakin bir firmalarda güvenden sonra gereken özelliklerde var

Mesela ;

Sunucuları hızlımı , EN önemli nokta bu, düşünün 1000 kişilik serverde lag olursa o server bitti demek serveri bırakan çok olur.

Fiyatları çok fazla uygun ,

Parayı aldıktan sonra bazı firmalar gibi parayı aldık ilgilenmesekte olur derlermi ?

Alt yapı ve fileslerini kullanmayı düşünmüyorum çünki kendi filesimi kullanıcam , bu onların filesleri kötü anlamına gelmez sadece benım filesim daha iyi ondan dolayı kendı filesimi kullanıcam.

Site panelleri nasıl mesela usta biri panel üzerinden servere rahatlıkla saldırı yapabilir.

Son düzenleme:
Merhaba

Lütfen konu hakkında ciddi yorumlar yapınız , Başlıkta belirttigim bu firma nasıldır .

Evet eskisi gibi artık kimse kimseyi kolay kolay dolandıramıyor ama tek sorun bu değil firma istedigi kadar güvenilir olsun kendisi kazanır veya kaybeder , lakin bir firmalarda güvenden sonra gereken özelliklerde var

Mesela ;

Sunucuları hızlımı , EN önemli nokta bu, düşünün 1000 kişilik serverde lag olursa o server bitti demek serveri bırakan çok olur.

Fiyatları çok fazla uygun ,

Parayı aldıktan sonra bazı firmalar gibi parayı aldık ilgilenmesekte olur derlermi ?

Alt yapı ve fileslerini kullanmayı düşünmüyorum çünki kendi filesimi kullanıcam , bu onların filesleri kötü anlamına gelmez sadece benım filesim daha iyi ondan dolayı kendı filesimi kullanıcam.

Site panelleri nasıl mesela usta biri panel üzerinden servere rahatlıkla saldırı yapabilir.

Merhabalar,

Webyayım'la files satışında bulundum.Gözlemime dayanarak söyliyeyim.Webyayım'ın kendi sunucuları var.Kiralık sunucu değil,satın almışlar.İstanbul Mecdiyeköy de profilo da datacenterda barınıyor.Sunucuları ssd ve iyi, files Konusuna gelirsek Benim 40k Filesimi Kullanıyorlar.Şuanda 200Tl değerinde satılık olan filesimi kulanıyorlar.Müşterilerine en iyiyi sunmayı planlıyorlar.Bu işi ciddiye alan bir firma

Kardeşim daha 17:43de yatırdım parayı bugun şuan serverimi aldım o kadar iyi o kadar samimi o kadar hızlılar inanki böyle hız yok

Ilginiz icin tesekkur ederim , l

Değerli yorumlarınız için teşekkurler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri