xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Hikaye Ekle

Samsung, iPhone'u hedef aldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crypted
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 252

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

samsung-iphoneu-hedef-aldi,_tT1-JlY906TAXrHm5MxNg.jpg

Galaxy S6 Edge'in reklam filminde ürünün özelliklerini tanıtan Samsung, Apple'ın iPhone modeline taş atma geleneğini sürdürdü.

Geliştirdiği akıllı telefonların reklamını yaparken en büyük rakibi iPhone'a taş atmaktan çekinmeyen Samsung, bu geleneğini sürdürdü.
Güney Kore merkezli teknoloji devi, yeni amiral gemisi Galaxy S6 Edge'in reklam filminde Galaxy S6 Edge ve iPhone 6'yı karşılaştırdı.
Samsung tarafından yayınlanan ilk reklam filminde Galaxy S6'da olup ve iPhone 6'da olmayan özelliklerin altı çiziliyor. Ayrıca S6 Edge modelindeki geniş açılı selfie kapasitesine de dikkat çekiliyor.

Kaynak :

Hocam Bilim ve Teknolojiye dayalı haber olduğu için Cep Telefonu bölümünde açmadım yanlış yapmışsam kusura bakma.

Estağfurullah kusura bakma neden diyorsun bu benim görevim :) Mobil Cihazlar kategorisi açılmadan önce Bilim & Teknoloji'ye açılması doğruydu şimdi Mobil Cihazlarda Cep Telefonları diye bir bölüm var konuda bahsedilen şirketler cep telefonu şirketi haber içeriği ve içerikti görselde cep telefonu ile ilgili olduğu için bu bölüm daha uygun diye düşünüp buraya taşıdım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri