Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Mt2//Empire//Kin//Yari İnsan//CeliK/

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qLVuF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ewt Arkadaşlar Şimdi Size Mt2 Empire yi Tanıtıcam:ka19:

Sw Özellikleri
Droplar 1000x dir Bazende 750 Ye Düşebilir Kasılmak Kolaydır 1Günde 80-85 lwl Olabilirsiniz :ka19:

Gelelim Npclere
Silah Satıcısında: Dolu Siyah Yaprak Hançeri V.b 30 Lwllik Silahlar Vardır

Zırh Satıcısında: Siyah Çelik Siyah Rüzgar Takımı Siyah Elbise Ve KaraBüyü ZIrh Vardır Ayrıca 61 Lwl Kalkanlarıda Da Bu Npc Dedir 41 lwl Kaskları Da :D

ORTADA ARES DİYE NPC VAR O NPC DE ŞU İTEMLER VARDIR

Ares:
MUHAREBE KILICI ,HORTLAK DİŞİ KILICI,SU PERİSİ KILICI, AZAP KILICI, ZEHİR KILICI, ASLAN KILICI,ŞEYTAN ÇIKARTMA KILICI,EJDERHA BIÇAĞI,ŞİMŞEK BIÇAĞI,SİAM BIÇAĞI, ŞEYTAN KANADI ÇAKRAM,KUTSAL SER YAY,SARI EJDERHA YAYI,HAVALI ÇELİK YAY, MAVİ EJDERHA YAYI,KİN KILICI, PARTİZAN, ELEKTRO MANYETİK PALA, YARI İNSAN KILICI,ORKİDE ÇAN, CENNET VE DÜNYA ÇANI, YILDIRIM KUŞU ÇANI:ka19:

SEHRE DÖNÜŞ NPCSİ VARDIR:ka19:
KÖY IŞINLAYICI NPCSI VARDIR:ka19:
EFSUN BASMAYA AİT ÖZEL NPC VARDIR

KIRMIZI KIZ NPCSINDE:
TÜM TAKILAR //TÜM AYAKKABILAR// TÜM BİEZİKLER//TÜM KÜPELER MEVCUTTUR.//
VE EN ONEMLİSİ P NPCSİ VARDİR !!!
HWA-HEE NPCSINDE:
HER RENK ŞEBNEM VE SULAR ITEMLERE EKLENEN CENNETIN GOZU ABONOZ VS. BİRÇOK İTEM VARDIR..//:ka19:

QANTUM NPCSİNDE:
BU NPC SZİN SIRALAMANIZI ARTTIRIR (KAHRAMAN,SOYLU...)

AERİA DİE BİR NPC VARDİR BU NPCDE PARA ZARFI,KOMBO, DÖNÜŞÜM AT BK LARI VAR DIR ÜÇÜNCÜ EL RÜZGARIN AYAKKABILARI VE EXP YÜZÜGÜ DE MEVCUTTUR:ka19:

DEMİRCİ İTEM VE PARA İSTEMEDEN BASAR VE %100 TUTAR

MARKETTE:
KIRMIZI ,MAVİ, YEŞİL,MOR POTLAR VARDIR AYRICA +5 TAŞLAR DA MEVCUTTUR:ka19:

VE EPIC SURADA VARDIR:m08::m08:

GM HERZAMAN ILGILENIYOR (OYUNA GIRDIGI ZAMAN :m08:)
KIRMIZI BAYRAK OLURSANIZ SIZE HER KONUDA YARDIMCI OLABİLİRİM OYUNDAKİ ADIM ''VeLL'' DIR II OYUNLAR //

LAN SITEYI VERMEDIM :l03:
www.mt2-empire.com site gözükmüyorsa w w w . m t 2 - e m p i r e . c o m

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri