Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

DeepLy İmparatorluğu !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan WhiteShoot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 682

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkez Haddini Bilecek :l04:

Devamı Yolda Bunlar Sadece Fragman

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Fragman nedir,
Tanıtım filmi, parça, kesit gibi anlamlara gelmekterdir. Konu bir sinema film fragmanı ise filmden bölümler, kesit ve parçalar gösterilir, filmi tanıtan, reklamını yapan kısa bu kısa gösterim bazen spoiler yani film hakkında bilgi içerebilir, trailer ile eşdeğer anlam taşıyan kelime genelde izleyiciye film hakkında merak uyandırmayı hedefler.

Derinden fragman1...

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

İtinayla trailer hazırlanır.

Fragman nedir,
Tanıtım filmi, parça, kesit gibi anlamlara gelmekterdir. Konu bir sinema film fragmanı ise filmden bölümler, kesit ve parçalar gösterilir, filmi tanıtan, reklamını yapan kısa bu kısa gösterim bazen spoiler yani film hakkında bilgi içerebilir, trailer ile eşdeğer anlam taşıyan kelime genelde izleyiciye film hakkında merak uyandırmayı hedefler.

Derinden fragman1...

Son düzenleme:

Fragman nedir,

Derinden fragman1...

Kırmızı Diyerek Genel Konuşma.Bizden birini göremedim orda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri