xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yepyeni Panel 2015 guvenlikguven™

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan guvenlikguven
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar

Arkadaşlar Bazı İNSANLAR' ın Bu panelleri Yabancı Sitelerden Alıp Sattıklarını gördüm ve Ben bu işe çok kızıyorum
Bide Biz yaptık ettik demeleri inanın hiç hoş değil. Bende sırf bu yüzden Bu Bazı Arkadaşların Satmaya calıstıgı panelleri PSD'leri ile birlikte türkçeye cevrilmiş olarak paylaşıyorum. Sadece Gereken Yerleri Cevirdim. Dosya Boyutu PSD ler Yüzünden 42 Mb dır

Panel Demosu için

PANEL ÖNİZLEMESİ

demoresim1.png

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhabalar

Arkadaşlar Bazı İNSANLAR' ın Bu panelleri Yabancı Sitelerden Alıp Sattıklarını gördüm ve Ben bu işe çok kızıyorum
Bide Biz yaptık ettik demeleri inanın hiç hoş değil. Bende sırf bu yüzden Bu Bazı Arkadaşların Satmaya calıstıgı panelleri PSD'leri ile birlikte türkçeye cevrilmiş olarak paylaşıyorum. Sadece Gereken Yerleri Cevirdim. Dosya Boyutu PSD ler Yüzünden 42 Mb dır

bu paneli satış olarak sitemde çıkaran benim sadece , yanlış olmassam :) ve yabancı siteden alıp satma konusuna gelince . ( kendi adıma ve ortağım adına konuşayım ) bizim yazılım kendimize ait sıfırdan kodladığımız modüldür . yani paylaştığın alman alt yapı cms,jaxen2 vb değildir . tasarım sitelerden çekilir kodlanılır . isteyen olursada sıfırdan tasarım çizeriz buda 700 800 tl hatta 1500 2000 e kadar çıkıyor . yabancı siteden çekme amacımız . şimdi biz bu tarz siteleri kendi yazılımımız halinde sattığımızda 70-100 tl arası bir ücret istiyoruz kişinin bütçesine göre . biz sıfırdan tasarım yaparsak tüm marketi admini sıfırdan kodlarsak biz buna 70 tl mi alacağız . bu biraz saçma olur öldürmüş oluruz kendimizi sadece css dökümü r10 gibi yerlerde 300 tl almaktalar . Yani biraz mantıklı düşünürsen kızılacak bişey olmayacağını anlarsın :)

iyi forumlar dilerim.
Merhabalar

bu paneli satış olarak sitemde çıkaran benim sadece , yanlış olmassam :) ve yabancı siteden alıp satma konusuna gelince . ( kendi adıma ve ortağım adına konuşayım ) bizim yazılım kendimize ait sıfırdan kodladığımız modüldür . yani paylaştığın alman alt yapı cms,jaxen2 vb değildir . tasarım sitelerden çekilir kodlanılır . isteyen olursada sıfırdan tasarım çizeriz buda 700 800 tl hatta 1500 2000 e kadar çıkıyor . yabancı siteden çekme amacımız . şimdi biz bu tarz siteleri kendi yazılımımız halinde sattığımızda 70-100 tl arası bir ücret istiyoruz kişinin bütçesine göre . biz sıfırdan tasarım yaparsak tüm marketi admini sıfırdan kodlarsak biz buna 70 tl mi alacağız . bu biraz saçma olur öldürmüş oluruz kendimizi sadece css dökümü r10 gibi yerlerde 300 tl almaktalar . Yani biraz mantıklı düşünürsen kızılacak bişey olmayacağını anlarsın :)

iyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:

iyi forumlar dilerim.

Berat kardeşime katılıyorum. Kendisinden hizmet almaktayım ve hizmeti gayet başarılı. Arkadaşlar sadece css vb şeyleri çekip kendi sıfırdan kodlama yaparak admin paneline entegre ediyorlar. Yani burda emek hırsızlığı yok. Tek şey sadece tasarımın içeriğin alınması geri kalan herşey ise Metin2HM ekibi tarafından kodlanıyor. Elden geçiyor ve panele entegre edip satılıyor. 1 panel değil birçok panelden yararlanıyorsun. O yüzden burda emek hırsızlığı yok. Şuana kadar Extazy kardeşimin panellerinde Jaxen2 - CMS sistemlerinin kodlarını hiç görmedim.

İyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri