- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu konu altında ülkemizdeki transfer dönemiyle ilgili sohbet yapabilirsiniz.Futbol,basketbol,voleybol bütün spor branşlarıyla ilgili.Transferleri değerlendirebilir,küfür etmeden ve hakaret etmeden tartışabilirsiniz.Oyuncuları karşılaştırabilirsiniz çok abartıya kaçmadan.Dünyadaki transferlerle de ilgili sohbet edebilirsiniz.
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,960
- DevLira
- 0
abi Arda TURAN ne yaptı öyle ya
TÜRK futbol tarihine altın harfler ile yazılacak adam :ka19:
TÜRK futbol tarihine altın harfler ile yazılacak adam :ka19:- Katılım
- 17 Ağu 2014
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
Avrupa Futbolunda transfer olursa olay olacak diye düşünülen Marco Rues,Eden Hazard ve Marco Verratti denilirken Arda Turan'ın transfer'i olay oldu
Ayrıca Manchester City'e transfer olan Enes Ünal'ı unutmamak gerekir
Ligmizde Nani ve Podolski transferleri pek şaşırtmasada Robin Van Persie'nin Fenerbahçe'ye transferine çok şaşırdım
Kariyerinin sonlarına doğru geldiği için o da Sneijder gibi ülkemizde futbol oynamayı tercih etti heralde 
Ayrıca Manchester City'e transfer olan Enes Ünal'ı unutmamak gerekir
Ligmizde Nani ve Podolski transferleri pek şaşırtmasada Robin Van Persie'nin Fenerbahçe'ye transferine çok şaşırdım
Kariyerinin sonlarına doğru geldiği için o da Sneijder gibi ülkemizde futbol oynamayı tercih etti heralde 
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
Avrupa Futbolunda transfer olursa olay olacak diye düşünülen Marco Rues,Eden Hazard ve Marco Verratti denilirken Arda Turan'ın transfer'i olay olduAyrıca Manchester City'e transfer olan Enes Ünal'ı unutmamak gerekir
![]()
Van Persie resmi açıklama gelene kadar sabır

abi Arda TURAN ne yaptı öyle yaTÜRK futbol tarihine altın harfler ile yazılacak adam :ka19:
İnanç,başarı
Tebrik etmek gerekiyor.Ayrıca Enes ve Salih de inşallah güzel yerlere gelir.
Son düzenleme:
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
Van Persie resmi açıklama gelene kadar sabır
İnanç,başarıTebrik etmek gerekiyor.Ayrıca Enes ve Salih de inşallah güzel yerlere gelir.
Resmi açıklama olmasada şuan kesin gibi
Ayrıca Arda hakkında Ahmet Çakar'ın 2009 yılında,Arda 'Barcelona'ya transfer olmadan önce ''Arda Barcelona'nın stadına ancak seyirci olarak gider'' deyip,Arda Barcelona'ya transfer olduktan sonra twitterdan "Sevgili Arda beni ... etmenden dolayı çok büyük mutluluk duydum aferim oğlum sen daha iyilerine layıksın ama daha büyüğü yok ki" şeklinde açıklama yapması komik olmuş
Bence Salih Roma yerine aynı sevide başka bir takıma gitse daha başarılı olabilirdi
Hakan Çalhanoğlu'nu da unutmamak gerekir 
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)