C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Transfer Sezonu Değerlendirmeleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 639

erdemaa

Level 37
TM Üye
Üye
Konular
5,783
Reaksiyon Skoru
2,380
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
441
MmoLira
-550
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu konu altında ülkemizdeki transfer dönemiyle ilgili sohbet yapabilirsiniz.Futbol,basketbol,voleybol bütün spor branşlarıyla ilgili.Transferleri değerlendirebilir,küfür etmeden ve hakaret etmeden tartışabilirsiniz.Oyuncuları karşılaştırabilirsiniz çok abartıya kaçmadan.Dünyadaki transferlerle de ilgili sohbet edebilirsiniz.

abi Arda TURAN ne yaptı öyle ya :) TÜRK futbol tarihine altın harfler ile yazılacak adam :ka19:

Avrupa Futbolunda transfer olursa olay olacak diye düşünülen Marco Rues,Eden Hazard ve Marco Verratti denilirken Arda Turan'ın transfer'i olay oldu :D Ayrıca Manchester City'e transfer olan Enes Ünal'ı unutmamak gerekir :D Ligmizde Nani ve Podolski transferleri pek şaşırtmasada Robin Van Persie'nin Fenerbahçe'ye transferine çok şaşırdım :D Kariyerinin sonlarına doğru geldiği için o da Sneijder gibi ülkemizde futbol oynamayı tercih etti heralde :D

Avrupa Futbolunda transfer olursa olay olacak diye düşünülen Marco Rues,Eden Hazard ve Marco Verratti denilirken Arda Turan'ın transfer'i olay oldu :D Ayrıca Manchester City'e transfer olan Enes Ünal'ı unutmamak gerekir :D Ligmizde Nani ve Podolski transferleri pek şaşırtmasada Robin Van Persie'nin Fenerbahçe'ye transferine çok şaşırdım :D Kariyerinin sonlarına doğru geldiği için o da Sneijder gibi ülkemizde futbol oynamayı tercih etti heralde :D

Van Persie resmi açıklama gelene kadar sabır :D

abi Arda TURAN ne yaptı öyle ya :) TÜRK futbol tarihine altın harfler ile yazılacak adam :ka19:

İnanç,başarı :) Tebrik etmek gerekiyor.Ayrıca Enes ve Salih de inşallah güzel yerlere gelir.

Son düzenleme:
Van Persie resmi açıklama gelene kadar sabır :D

İnanç,başarı :) Tebrik etmek gerekiyor.Ayrıca Enes ve Salih de inşallah güzel yerlere gelir.

Resmi açıklama olmasada şuan kesin gibi :D Ayrıca Arda hakkında Ahmet Çakar'ın 2009 yılında,Arda 'Barcelona'ya transfer olmadan önce ''Arda Barcelona'nın stadına ancak seyirci olarak gider'' deyip,Arda Barcelona'ya transfer olduktan sonra twitterdan "Sevgili Arda beni ... etmenden dolayı çok büyük mutluluk duydum aferim oğlum sen daha iyilerine layıksın ama daha büyüğü yok ki" şeklinde açıklama yapması komik olmuş :D Bence Salih Roma yerine aynı sevide başka bir takıma gitse daha başarılı olabilirdi :D Hakan Çalhanoğlu'nu da unutmamak gerekir :D

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri