HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, bu sezon çok iyi bir takım olacaklarını belirterek, ''En büyük hayallerimden bir tanesi Galatasaray takımıyla şampiyonluk kupasını kaldırabilmek. Bu sene o arzuyu görebiliyorum'' dedi.
Galatasaray TV'de yayınlanan ''Clear Kamp Günlüğü'' programına katılan Arda, çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Çok iyi bir arkadaşlık kurduk. Daha çok beraber oluyoruz. Bu sene savaşan bir Galatasaray olacak diye düşünüyorum. Bu sıkıntılı dönemlerden takımımızı çıkartacağız. Buna çok inanıyorum. Şampiyon olmayı çok istiyorum. En büyük hayallerimden bir tanesi Galatasaray takımıyla şampiyonluk kupasını kaldırabilmek. Bu sene o arzuyu görebiliyorum. Herkes biraz daha taşın altına elini sokacak diye düşünüyorum. Gerçekten iyi bir takım olduk'' diye konuştu.
Takımda çok iyi bir hava olduğunu dile getiren genç futbolcu, şunları kaydetti: "Ben Galatasaray forması giyen her futbolcuya büyük sevgi ve saygı besliyorum. Hepsini çok seviyorum, hiçbir futbolcuyu saha içinde ayırmam. Buna giden Keita da dahildi, Elano da dahil. Yeni transferlerden Lorik Cana beni çok etkiledi. İnanılmaz bir hırsı ve mücadeleci ruhu var. Agresifliğiyle tam da Galatasaray ruhuna yakışır bir futbolcu diye düşünüyorum. Pino bizim yaşımızda, çok yetenekli iyi özellikleri olan genç bir futbolcu. Elimizden geldiği kadar içimize alacağız, performansını artırması için elimizden gelen her şeyi yapacağız."