HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
öncellikle Merhaba lBayfelixl Opsii çarlarım banlandı Uzaklaştırıldı Gm kendisi ilgilendi için vidio kanıt olmadı için ıd şif hatası almışım ban affı durum olursa alabilceyim söyleniyor benim çarlarımın ıd şif eski haline gelmesini taleb ediyorum destege taleb yolladım ama bana GM Shorty banladığı icin o ilgilenmesi lazım çarlarımın sınırsız bañına itirazım yok ama eski ıd şif hallerine gelmesini taleb ediyorum.
Son düzenleme:
öncellikle Merhaba lBayfelixl Opsii çarlarım banlandı Uzaklaştırıldı Gm kendisi ilgilendi için vidio kanıt olmadı için ıd şif hatası almışım ban affı durum olursa alabilceyim söyleniyor benim çarlarımın ıd şif eski haline gelmesini taleb ediyorum destege taleb yolladım ama bana GM Shorty banladığı icin o ilgilenmesi lazım çarlarımın sınırsız bañına itirazım yok ama eski ıd şif hallerine gelmesini taleb ediyorum.
http://www.turkmmo.com/elym2-bug-ve-hata-bildirimi/3288899-sebebsiz-ban-cozum-istiyorum-4.html gerekli cevabı zaten erdem adminim vermiş.
Destek sistemine talep yolladıysanız beklemeniz gerekmekte hafta sonu olduğu için cevap gelmemiş olabilir yarın cevap alırsınız.
Son düzenleme:
Size destekten bu konuyla Shorty ilgileniyor denildiyse bu konuyu Shorty'e iletmişlerdir. Destek üzerinden geri dönüş yapılmasını beklemeniz gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)