kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İtirazım var !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lDesTeReeel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 670

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

müsait bir vakit inceleyeceğim bu durumu

Bu oyun güzelmi

DesTeReee adı hesabı tam olarak 1 mart akşamı aldım ve 6 mart akşamı hesabım engellendi 3-4 aydır videoya erişim sağlıyamıyodum fakat bi arkadaş vasıtası ile videoya göze aldım ve yaptıgım gözlem sayesinde şöyle bi sonuca vardım. Çekilen video 27 ocak tarihinde kayıda alınmıs you tubeye yüklenmiş ve foruma atılmıs. 2 ay önce atılan bir videonun neden bana denk geldiğini sormuyorum bile. Neden 2 ay sonra işlem yapılıyo bunun hakkında bilgi verirmisiniz? Gerçekten saçma bi durum belkide benim gibi onlarca insan bu şekilde oyun hayatına veda etti.

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum DesTeReee dışına EmbezzleR adlı hesabımda engellenmiştir. İçinde çok sayıda edit kraliyet altını ve bazı değerli eşyalar vardı. Elinizi vicdanınıza koymanızı istiyorum.
Hesaplarımın açılmasını talep ediyorum

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Al Canım Buyur

Youtubede yüklenen videoların, yüklenme tarihleri yüklenen kişi tarafından istediği şekilde değiştirilebilir. Bu maddeyi göze alarak şunu tahmin ediyorum.

Senin hakkında şikayet geldi, videolu beraber. Gerekli işlem yapıldıktan sonra, videonun yüklenme tarihi değiştirilmiş olabilir.
Özelden ticketini atmanı istiyorum.

Videoyu atmışlar yoruma.(Sizin yorumunuzu alıntılamamın sebebi: Videoda zaten tarih yazıyor oyun içinde , youtube ile alakalı değil.) Arkadaşı tanımıyorum ama 2 ay geçen videoya işlem yapmak saçma geldi. Daha geçenlerde itemim çalındı , videoyu 10 gün sonra attım diye adam ban yemedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri