- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 15
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 26 Gün
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
MilasMT2 BYPASS 7X WALLHACK BALIK BOTU Videolu+Kanıtlı 29.06.2015 TAM SESLİ ANLATIM !
HERŞEYDEN ÖNCE 30.06.2015 HALA GÜNCELDİR
Merhaba Arkadaşlar Bu gün Sizlere MilasMT2 Ve Tüm Loyein Korumasında Olan Pvp Lerde Hile Çalıştırmayı
Göstereceğim.
Öncelikle
(1) Pvp Serverinizin Oldugu Dosyayı Kısayol Oluştur Deyin Ve MasaÜstüne Atın
(2) Hiledeki Rarı Klasor Olarak Masaüstüne Cıkartın Metin2Bypası Açalım Ardından Hiledeki Torrenti Açalım Ve Oyuna Torrentsiz Giriş Yapalım, Giriş Yaptıktan Sonra Injector Gadget İle Hangi Pvp Oynuorsak bypas.dll yi ınject edelim Artık Bypasımız Olmuştur Gelelim Hileyi Açmaya
(3) Önce Hloader.exe Nin İsmini Değiştirelim Örneğin (sadsafq.exe) gibi Ardından Acalım Select Game (F7) Tıklayalım Ardından Oyunumuzu Başlatalım Oyunumuzu Başlatınca F7 Tuşuna Basalım Ve O Hloader.exe Mizin İsmini Değiştirmiştikya Ona Tıklayalım Ve Load Hack Yazacak Şimdi LoadHacka Basmadan Oyuna Giriş Yapalım Ve 5-10 Saniye Bekleyelim Ardından LoadHack a Basalım. Ve Wallhack,WaitDamage (7x) İstediginiz Hileyi Aktif Edebilirsiniz.
Hileyi Çalıştırmak Basit Anlattığım Halde Çalıştıramıorsanız Mesaj atın, Yorum Atın Yardım Ederim.
--- Hilede Virüs Varmıdır ? = Vardır Arkadaşlar Ama Zararlı Olmaz İstemeyenler İndirmeyebilir tabikiyide.
--- Videosu Varmıdır ? = Videosuda Vardır ALTTA PAYLASTIM
VİDEOMUZ YAZILI ANLATIM
SESLİ Anlatım
Hilemizin İndirme Linkleri ;
Dosya.CO = //
Virüs Total
DİP NOT: Arkadaşlar Loyein Korumasını Kırmak Packle Filan Bulamadım Bulunacağınıda Sanmıyorum Virüs Vardır Bu İşlerle Ugrasan Biriside Bilir Dedigim Gibi Ben Kullanıyorum Video Yüklensin Paylaşacamda Kendi Videomu Sorularınızı Sorabilirsiniz. Rep Vermeyide Unutmayınız
O kadar Video Cektim Anlatım Yaptım Konuyu Kaldırmayıp Sabite Alırsanız Teşekkürler <3
FACEBOOK HESABIM İÇİN //
SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ SORABİLRSİNİZ.
HİLE HALA GÜNCELDİR CALISIYORDUR MİLAS MT2 DE %100,
DİGER LOYEİNLİ SERVERLERDEDE UMARIM CALISACAKTIR.
HERŞEYDEN ÖNCE 30.06.2015 HALA GÜNCELDİR
Merhaba Arkadaşlar Bu gün Sizlere MilasMT2 Ve Tüm Loyein Korumasında Olan Pvp Lerde Hile Çalıştırmayı
Göstereceğim.
Öncelikle
(1) Pvp Serverinizin Oldugu Dosyayı Kısayol Oluştur Deyin Ve MasaÜstüne Atın
(2) Hiledeki Rarı Klasor Olarak Masaüstüne Cıkartın Metin2Bypası Açalım Ardından Hiledeki Torrenti Açalım Ve Oyuna Torrentsiz Giriş Yapalım, Giriş Yaptıktan Sonra Injector Gadget İle Hangi Pvp Oynuorsak bypas.dll yi ınject edelim Artık Bypasımız Olmuştur Gelelim Hileyi Açmaya
(3) Önce Hloader.exe Nin İsmini Değiştirelim Örneğin (sadsafq.exe) gibi Ardından Acalım Select Game (F7) Tıklayalım Ardından Oyunumuzu Başlatalım Oyunumuzu Başlatınca F7 Tuşuna Basalım Ve O Hloader.exe Mizin İsmini Değiştirmiştikya Ona Tıklayalım Ve Load Hack Yazacak Şimdi LoadHacka Basmadan Oyuna Giriş Yapalım Ve 5-10 Saniye Bekleyelim Ardından LoadHack a Basalım. Ve Wallhack,WaitDamage (7x) İstediginiz Hileyi Aktif Edebilirsiniz.
Hileyi Çalıştırmak Basit Anlattığım Halde Çalıştıramıorsanız Mesaj atın, Yorum Atın Yardım Ederim.
--- Hilede Virüs Varmıdır ? = Vardır Arkadaşlar Ama Zararlı Olmaz İstemeyenler İndirmeyebilir tabikiyide.
--- Videosu Varmıdır ? = Videosuda Vardır ALTTA PAYLASTIM
VİDEOMUZ YAZILI ANLATIM
SESLİ Anlatım
Hilemizin İndirme Linkleri ;
Dosya.CO = //
Virüs Total
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
DİP NOT: Arkadaşlar Loyein Korumasını Kırmak Packle Filan Bulamadım Bulunacağınıda Sanmıyorum Virüs Vardır Bu İşlerle Ugrasan Biriside Bilir Dedigim Gibi Ben Kullanıyorum Video Yüklensin Paylaşacamda Kendi Videomu Sorularınızı Sorabilirsiniz. Rep Vermeyide Unutmayınız
O kadar Video Cektim Anlatım Yaptım Konuyu Kaldırmayıp Sabite Alırsanız Teşekkürler <3
FACEBOOK HESABIM İÇİN //
SORMAK İSTEDİKLERİNİZİ SORABİLRSİNİZ.
HİLE HALA GÜNCELDİR CALISIYORDUR MİLAS MT2 DE %100,
DİGER LOYEİNLİ SERVERLERDEDE UMARIM CALISACAKTIR.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 1,961
- Online süresi
- 18g 32176s
- Reaksiyon Skoru
- 1,615
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 359
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 25 Gün
- MmoLira
- 9,672
- DevLira
- 0
virüs totalı hatalı zaten hatalı olmasa bile hilede virüs var ayrıca20 mesajı geçmemiş üye link paylaşamaz..
- Konular
- 9,308
- Online süresi
- 2ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 4,557
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 29,027
- DevLira
- 0
Dolayısıyla kapatıldı.virüs totalı hatalı zaten hatalı olmasa bile hilede virüs var ayrıca20 mesajı geçmemiş üye link paylaşamaz..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)