Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
%100 tavsiye ederim çok sağlam filesleri ve sunucuları var 7/24 destek veriyorlar.Tavsiye ederim
Yakında 40k filesleri gelicek.
Merhabalar ,
Web yayım Metin2 satışı olarak piyasaya yeni katılmış kaliteli firmadır.Vergi levhası mevcuttur.Ofisleri vardır.Yakında 40k fileslerimi kullanıcaklar.Şuan kurulum yapıyoruz sunucuları sağlamdır.http://www.r10.net/pvp-server/1380058-utkukalender-4-envanterli-emek-server-files.html bu filesden kolay orta zor betalı betasız şeklinde 40k files sattık webyayıma yakında müşterilerinede verebilir diye tahmin ediyorum.
Filesiniz gerçekten güzel başarılar diliyorum @webyayim sizinde yolunuz açık olsun
şuan bende webyayımdan almayı düşünüyorum..
dazy shild sanırım piyasadaki en iyi hile engelleyicisi
utkunun filesi sade başarılı kendisini tanırım iyidir ( turkmmo files paylaşımlarında ücretsiz eski filesı paylaşmıştır )
webyayım sunucusu com.tr olmaları ve parayı al dandik files ver başından at gitsin mantığı olmayan firma sanırım çünkü game
hosting konularından habire konu düzenlemesi yapıyorlar daha iyi bir sunucu için
bunlar sanırım bermuda üçgenini oluşturdu
dazy shild sanırım piyasadaki en iyi hile engelleyicisi
utkunun filesi sade başarılı kendisini tanırım iyidir ( turkmmo files paylaşımlarında ücretsiz eski filesı paylaşmıştır )
webyayım sunucusu com.tr olmaları ve parayı al dandik files ver başından at gitsin mantığı olmayan firma sanırım çünkü game
hosting konularından habire konu düzenlemesi yapıyorlar daha iyi bir sunucu için
bunlar sanırım bermuda üçgenini oluşturdu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)