InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Webyayım nasıl bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mesutern
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mesutern

Level 4
TM Üye
Konular
69
Reaksiyon Skoru
35
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
72
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar Webyayım nasıl bilirsiniz ? öncedende vardıda Turkmmo forumunda yeni sanırım fiyatları çok makul skype'den felanda konuştum iyiler sorun görmedim şuana kadar birde size sorim dedim

Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin, güvenilirdir. Destekleri 7/24 aktif. Bana göre şuan tüm firmalardan iyiler dostum keyifli forumlar :ka19:

Merhaba arkadaşlar Webyayım nasıl bilirsiniz ? öncedende vardıda Turkmmo forumunda yeni sanırım fiyatları çok makul skype'den felanda konuştum iyiler sorun görmedim şuana kadar birde size sorim dedim

%100 tavsiye ederim çok sağlam filesleri ve sunucuları var 7/24 destek veriyorlar.Tavsiye ederim
Yakında 40k filesleri gelicek.

%100 tavsiye ederim çok sağlam filesleri ve sunucuları var 7/24 destek veriyorlar.Tavsiye ederim
Yakında 40k filesleri gelicek.

Evet biliyorum 40k Filesi destekleride güzel peki herhangi bir kötü yanı varmı rastlağın ?

Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin, güvenilirdir. Destekleri 7/24 aktif. Bana göre şuan tüm firmalardan iyiler dostum keyifli forumlar :ka19:

Kime sorsam şuan tüm firmalardan iyiler diyorlar :) bakalım artık hocam sizede iyi forumlar :)

Merhabalar ,
Web yayım Metin2 satışı olarak piyasaya yeni katılmış kaliteli firmadır.Vergi levhası mevcuttur.Ofisleri vardır.Yakında 40k fileslerimi kullanıcaklar.Şuan kurulum yapıyoruz sunucuları sağlamdır.http://www.r10.net/pvp-server/1380058-utkukalender-4-envanterli-emek-server-files.html bu filesden kolay orta zor betalı betasız şeklinde 40k files sattık webyayıma yakında müşterilerinede verebilir diye tahmin ediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri