NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
tmaselica 1
tmaselica
Hikaye Ekle

Tranquillo

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HocaAhmetYesevi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 513

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu program macroların genel özelliğidir zaten çekici ve alınmasını sağlayan yanıdır. En basit örneklerden birini vereyim: FPS oyunlarında, macro mausu kullananlar AWP modunda ayrı bir dünya kurarlar kendilerine. Benim düşüncem, bu bir illegal bir program değildir.
Durumu ilettim.
Konuyu tartışmaya yönelten kişilere ilk baş uyarı, devamı gelirse ban cezası sağlanacaktır.
---- YUKARIDAKİ YAZIYI Tranquillo aşağıdaki konuda cevap olarak yazmıştır.
@ Şeftali Çiçeği Şurubunu Programla Kullanıp Ölümsüzleşme ye Başlandı İlgilenirmisiniz.

Peki sayın süper mod bu program madem sakıncalı değil hackshield güncellemesinden sonra neden dizüstü bilgisayarlarda çalışıyorda masaüstü bilgisayarlarda çalışmıyor madem sakıncalı değil şu işide ayarlayın her türlü bilgisayarda çalışsında herkes yararlansın değil mi ??

Son düzenleme:
Arkadaş haklı bazı MMOFPS oyunlarında odada afk kalanları attığı için macro kullanarak odadan atılmasını engelliyor. O oyunlarda macro kullanıldığı belli oluyor çünkü aynı hareketleri tekrarlıyor. Fakat Metin2de macroyu ifşa etmek zor gibi görünüyor

Program diye nitelendirdiğiniz macro bende mevcut bilgisayarım masaüstü ve oyuna erişim sağlayabiliyorum macro ve hile bu zamanlarda aynı düzeyde görüldüğü için macro hakkında bilgi vermek istiyorum fps oyunlarından normalde silah yukarı doğru seker macronun özelliği ateş ederken silahı aşağıya doğru sektirmesidir dengeyi kurabilirseniz silah çok az seker ve hedefi vurma olasılığınız yükselir bazı özel ayarlar yaparsanız 2 3 saniyede bir bilgisayar başında olmadığınız halde karakteriniz oyun içerisinde hareket eder bunun nedeni sizi oyundan atmamasını sağlamak birde karakteriniz dönmesini sağlayan bir macro mevcut herhangi bir tuşa bunu ayarlarsanız ona bastığınızda tekrar basana kadar karakteriniz 360 derece döner fps oyunlarında macro bu işlevde kullanılıyor metin2 de ne işe yarıyor derseniz oyunun alt kısmında bulunan skil,pet,pot vs. koyduğunuz kısıma mor,yeşil ve canınız eksik ise şeftali şurubu koyduğunuz takdirde hp %100 olana kadar veya slot da bulunan şeftali şurubu bitene kadar durmaksızın basmanızı sağlar ancak bunu zaten elinizle yapabiliyorsunuz macro sadece belli bir tuşa basarak zaten elinizle yapabildiğiniz bir işi macroyla daha rahat bir şekilde yapmanızı sağlar fazlası değil bu kadar :) bunu ilegal bir program olarak nitelendirmek mantıksız fps oyunları için macro çok şey değiştirir ancak metin2 tarzı oyunlar için pek bir şey değiştirdiği söylenemez

Son düzenleme:
Kostümünden, başlığına herşeyde savunma olunca aşırı derecede savunma yapılıyor oyunda. Bununda şurupla desteklenmesi savaşırken herkesi sıkıyor program falan saymıyorum bile.:D Bu ŞEFTALİ ŞURUBUNUN kaldırılmasından başka çözüm yok maalesef...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri