HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba ben bu foruma 2011 senesinde CuquLaTe ismiyle kayıt olmuştum yeni nickname'im Fogger. Yazılımcıyım, çeşitli hack timlerinde görev aldım, phyton, C#, php, asp, html, css, java dillerine hakimim. Professional Kali Linux kullanıcısıyım. Kendi yazmış olduğum bir ücretsiz clashbot'um var , metin2 pvp server'ım var , websitem var ( Forum kullanıcılarıyla bildiğim şeyleri paylaşmaktan mutluluk duyacağım. Birçok underground hack forumunda görev aldım ama bu işten gerçekten soğudum yani artık hacking ile ilgili hiçbir iş yapmayacağım. Merhaba Turkmmo 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hafta da bir girip güncellemeleri takip ediyordum yani pasif üyelik yapıyordum aktif olarak katılmaya karar verdimForuma geri dönüş yaptınız herhalde?Tekrar hoşgeldiniz

hoş geldiniz acaba forumdaki hedefleriniz neyler dir acaba
Forum adına olmasada yazdığım programları paylaşmak, yazılımcı olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak. Birşeylerin nasıl yapıldığı hakkında video çekmek. Önerdiğim kaynakları sunmak olarak düşünüyorum. Nick değişim gibi bi olay varmı acaba forumda?
Son düzenleme: