HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hoşbuldum modum sağolun 

Hangi işler hacking mi![]()
Evet Prorat kullancak kadar ustaysanız hacking diyebilirsiniz kendinize 2005 den beridir bu işlerle ilgileniyorum. Forumda bazen bakıyorum da herkes hacker. Böyle şakalar yapmasınlar anlıyanlar üyeler var yanlış anlamayın beni de biraz lamer geldiniz. Neyse rahatsız ettim yeterince kusuruma bakmayınız.

Evet Prorat kullancak kadar ustaysanız hacking diyebilirsiniz kendinize 2005 den beridir bu işlerle ilgileniyorum. Forumda bazen bakıyorum da herkes hacker. Böyle şakalar yapmasınlar anlıyanlar üyeler var yanlış anlamayın beni de biraz lamer geldiniz. Neyse rahatsız ettim yeterince kusuruma bakmayınız.![]()
Estağfirullahta hala windowsta kullandığınız rat programıyla övünmeye çalışıyorsunuz herşey zaten açıkça belli bahsettiğiniz programda. Kali linux kullanıcısıyım şuandada kali linuxtan konuşuyoruz. Evet şöyle bi baktımda herkes hacker windows kullananı bile

Estağfirullahta hala windowsta kullandığınız rat programıyla övünmeye çalışıyorsunuz herşey zaten açıkça belli bahsettiğiniz programda. Kali linux kullanıcısıyım şuandada kali linuxtan konuşuyoruz. Evet şöyle bi baktımda herkes hacker windows kullananı bile![]()
Yorumun için teşekkür ederim.
Exploit'i bilecek kadar iyisinizdir umarım size öğrenme aşamasındasınız dedim sadece. Tanışma konunuzu geyik yeri yaptım kusura bakma sohbete devam etmek isterseniz özel mesaj atın. 
Yorumun için teşekkür ederim.Exploit'i bilecek kadar iyisinizdir umarım size öğrenme aşamasındasınız dedim sadece. Tanışma konunuzu geyik yeri yaptım kusura bakma sohbete devam etmek isterseniz özel mesaj atın.
![]()
Gri şapkalıyım kullanmayı biliyorum fakat ihtiyaç duymuyorum