- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar dediğimin sonuna kadar arkasındayım.Bunu yapanlar bide kendilerine adam diyorlar.Bende de aptallık var neden bakın almıyorsun,aptallık yapıyorsun.SAKIN arkadaşlar bu bilişime bulaşmayın.
http://www.metin2bilisim.com
Bu bilişimden bugün 50 TL değerinde metin2 server'ı aldım.Kendisiyle canlı destekte konuştuk.Sonra gittim ödemeyi yaptım.Telefonda da konuştum.Ödemeyi yaptıktan sonra aradım ve ödemeyi yaptığımı söyledim.Web sitesinden ödeme bildirimi yapın dedi.Gidip ödeme bildirimi yaptım.1 saat bekledim cevap yok.Aradan 3-4 saat geçti şüphelendim.Google de bir araştırdım adamlar herkesi dolandırmış.Aradığım telefonda açılmıyor.Ve Sonrası ;
Elimde İş Bankasından yapılmış ödemeye dair fiş (dekont) var.Parasında değilim fakat bu yapılanlar bunların yanına kalmasın.Eğer ben bunları şikayet etsem alacağım cevap nedir acaba ? Gerçi ne olursa olsun gidicem kesinlikle yarın fakat ne olur sonuç ?
Bu bilişimden bugün 50 TL değerinde metin2 server'ı aldım.Kendisiyle canlı destekte konuştuk.Sonra gittim ödemeyi yaptım.Telefonda da konuştum.Ödemeyi yaptıktan sonra aradım ve ödemeyi yaptığımı söyledim.Web sitesinden ödeme bildirimi yapın dedi.Gidip ödeme bildirimi yaptım.1 saat bekledim cevap yok.Aradan 3-4 saat geçti şüphelendim.Google de bir araştırdım adamlar herkesi dolandırmış.Aradığım telefonda açılmıyor.Ve Sonrası ;
Elimde İş Bankasından yapılmış ödemeye dair fiş (dekont) var.Parasında değilim fakat bu yapılanlar bunların yanına kalmasın.Eğer ben bunları şikayet etsem alacağım cevap nedir acaba ? Gerçi ne olursa olsun gidicem kesinlikle yarın fakat ne olur sonuç ?
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
bunlar senın değil moderatorlerın görevi teneke4.Konu başlıkları " x bilişim şikayet" tarzında olacaktır aksi halde kapatılır.
Dekont konuşma geçmişi kanıt varsa ekleyin ve konu başlıgınızı güncelleyiniz
Bildirildi
- Konular
- 6
- Online süresi
- 44m 9s
- Reaksiyon Skoru
- 38
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 45
- DevLira
- 0
MerhabalarEvet arkadaşlar dediğimin sonuna kadar arkasındayım.Bunu yapanlar bide kendilerine adam diyorlar.Bende de aptallık var neden bakın almıyorsun,aptallık yapıyorsun.SAKIN arkadaşlar bu bilişime bulaşmayın.
![]()
Büyük geçmiş olsun hocam kesinlikle sonuna kadar hakkınızı aramanız için bende size yardımcı olmak isterim skype adresimizi ekleyin yada bizimle sitemiz üzerinden iletisime geçin gerekli soruşturmayı firma hakkında başlatmanızda yardımcı olalım.
Site: www.renklihost.org
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ekledim HocamMerhabalar
Büyük geçmiş olsun hocam kesinlikle sonuna kadar hakkınızı aramanız için bende size yardımcı olmak isterim skype adresimizi ekleyin yada bizimle sitemiz üzerinden iletisime geçin gerekli soruşturmayı firma hakkında başlatmanızda yardımcı olalım.
Site: www.renklihost.org
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira