- Konular
- 36
- Online süresi
- 29m 20s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyunu tekrar oynamak istiyorum ama 3D grapıchs hatası alıyorum çözüm bilen varmı
MMoMT2 Merkür <3
MMoMT2 Merkür <3
- Konular
- 114
- Online süresi
- 1h 6s
- Reaksiyon Skoru
- 187
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Oyunu tekrar oynamak istiyorum ama 3D grapıchs hatası alıyorum çözüm bilen varmı
MMoMT2 Merkür <3
A.Selam resım olarak atsana hatayı

- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eskiler geri gelmeye başlamış güzel güzel 

- Konular
- 71
- Online süresi
- 1d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 477
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 168
- MmoLira
- 664
- DevLira
- 0
Merhaba. Başlat > Ayarlar > Denetim masası > Performans ve bakım > sistem e giriyoruzOyunu tekrar oynamak istiyorum ama 3D grapıchs hatası alıyorum çözüm bilen varmı
MMoMT2 Merkür <3
Sisteme girdikten üst kısımda donanım seçeneğini seçiyoruz. Karşımıza gelen kısımda aygıt yöneticisine tıklıyor ve açıyoruz
Aygıt yöneticisini açtıktan sonra Ekran bağdaştırıcıları adlı bir seçenek var. Onun seçeneklerine bakıyoruz. Eğer seçeneklerdeki resimlerde ünlem işareti gibi bir işaret varsa driveriniz yüklü değildir. Bu sorunu yapmak için ekran bağdaştırıcısının birincisini açıyoruz ve çıkan pencerinin üst seçeneklerinden Sürücü seçeneğini seçiyoruz. Çıkan yerde kaldır diye bir yazı var. Ona tıklıyoruz
Daha sonra ekran bağdaştırıcıları seçenğine geliyoruz ve sağ tıklıyoruz. Donanım değişikliklerini tara diyoruz ve pc nin donanımı bulmasını bekliyoruz.
Donanımı bulduktan sonra donanımın driverini bulup seçiyoruz ve yüklüyoruz. Driverlari önceden bir yere indirip kaydetmeniz güzel olur. Aksi takdirde misrosoft un kendi sitesine girerek indirmeniz gerekir. Yaptığımız bu olayların aynısını ekran bağdaştırıcıları seçeneğindeki diğer aygıtlar içinde yapıyoruz ve sorunumuz ortadan kalkıyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)