bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Sony Xperia Z3 Compact İyi midir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdekli190
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 512

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır internette araştırma yapıyorum.Bu yaz çalışıp biriktirdiğim parayla akıllı telefon almayı düşünüyorum.Aklıma yatan 2 telefon oldu açıkcası özellikleri şekli falan hoşuma gitti yorumlardada kötü şeylere pek rastlamadım.Bu 2 telefon: Sony Xperia Z3 ve Z3 compact aslında etrafımda bu telefonu kullanan kimse yok ama benim çok hoşuma gittiler.Z3 compact daha uygun fiyat olarak ama boyutu ufak mıdır diye merak ediyorum 4.6 ben şuanda lumia 520 kullanıyorum 4 inç bana ufak geliyor lumia dan biraz daha büyük sanırım.Z3 ise 5.2 güzel ancak Z3 compact'ın daha performanslı olduğu söyleniyor ve pilinin daha fazla gittiğini.Aslında compactdan pek fazla bir farkı yok boyutu ve ramı dışında.Bu telefon ise 1900 TL civarı compact 1500 Civarı sizlerinde tavsiyelerinizi bekliyorum kullananlar varsa önerilerini yazsınlar ve telefonun - yanlarını.Şimdiden teşekkürler :)

z3e para verme derim.z2 yi modifiye edip z3 yapmışlar sanki arada nereeyse hiç fark yok.Alacaksan z2 veya compact al.ikiside snapdragon 801 kullanıyor fakat compactın saat hızı 200mhz daha fazla.compact 2gb ram ile geliyor z2 3gb ram ile.Compactın daha performanslı olmasının sebebi ekranının 720p olmasıdır,z2 1080p.Bu ikisi arasında seçim yap.Tipini sevdiğin için başka marka önermedim.Ama o kadar emek veripte aynı telefonu 500tl daha fazlaya almanı istemem.

Sony istiyorsan z3 compact al daha performanslı olur şarj desen 1 günü rahat rahat çıkarırsın duruma göre 2 gün bile olabilir ufak biraz ama ideal büyük telefon hoşuma gitmiyor benim pek fazla 5 inç en ideali bence z2 compact da alabilirsin aynı oda ama kamera için ise alma derim arka kamera idare eder ama ön kamera bildiğin çöp bence telefonda marka takıntım yok diyorsan turkcell ve Vodafone yeni telefonlar tanıttı bi bok derim videolarına 1000 tl altı telefonlar iyice gelişti ne gerek var 2000 vermeye artık milleti sömürüyorlar sadece

anladım şuanda z2 ve z3 compact arasında kaldım z2 ısınıyor falan diyolar z3 compactda ufak mı gelir diye düşünüyorum z3 ideal mi acaba ?

Z3 alabilirsin ısınma Yaşamaz ısı iletim borusu kullanıyor ama kamerası çok iyi değil ön kamera çöp arka kamera 20.7 megapiksel ama yazılım açısından berbat kamera olsun diyorsan alma parana yazık derim ben alıcam dersen sana kalmış bence bir telefona o kadar para verilmez daha öncede dediğim gibi marka takıntın yoksa turkcell t60 veya vodafone smart ultra 6 al derim ucuz yüksek performans her ikisinde de qualcomm snapdragon 615 var yenilenmiş çok güç tüketmeyen 8 çekirdekli 64 bit destekleyen işlemci var tam bir f/p telefonları bu ikisi marka takıntım var diyorsan bilemem istersen başka bir telefon daha önerebilirim lenovo vibe x2 bir bak derim güzel bir tasarımı var 1000 tl ye bulabilirsin 2 gb ram var kamerası iyi şık bir telefon pil performansı çok iyi değil 1 günü zorlar bir diğer tavsiye meizu mx5 çıkacak beklerim diyorsan onu bekle 1500 olur fiyatı öle tahmin ediyorum güzel bir telefon olacak oda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri