mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
Hikaye Ekle

Putty Shared object hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaplanyuz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

GYr8yb.jpg
[/URL][/IMG] böyle hata almaktayım bilgili kişilerin dikkatine içinden çıkamadım !:mad:

Moderatör tarafında düzenlendi:
pc de 14 gb ram var amd işlemci win 8 kurulu local olarak calıstırıyorum 6 gb ram verdım source buıld edıyorum game db degişince bu hatayı verıyor

pc de 14 gb ram var amd işlemci win 8 kurulu local olarak calıstırıyorum 6 gb ram verdım source buıld edıyorum game db degişince bu hatayı verıyor

arkadaşlar biraz sallamışlar :D köprü falan filan onlarla alakası yok senin sorunun kardeşim filesindeki game dosyan değişmiş ondan dolayı böyle bir hata alıyorsun game dosyasının hata vermesinin nedenide düzgün derlenmemiş veya hatalı işlemler gerçekleştirilmiş olmasıdır burdan yola çıkarak sorununu çözebilirsin diye umuyorum freebsd sürümü falan onlarla alakası yok bu işin.

arkadaşlar biraz sallamışlar :D köprü falan filan onlarla alakası yok senin sorunun kardeşim filesindeki game dosyan değişmiş ondan dolayı böyle bir hata alıyorsun game dosyasının hata vermesinin nedenide düzgün derlenmemiş veya hatalı işlemler gerçekleştirilmiş olmasıdır burdan yola çıkarak sorununu çözebilirsin diye umuyorum freebsd sürümü falan onlarla alakası yok bu işin.
elinde saglam calısılacak source varmı allwip kullanıyordum oda böyle hata verdi birde ne kadar source varsa hiç ellemedende buıld etsem bu hatayı alıyorum buıld ettıkten sonra gameyı degıstırıp baska bır yerı edıtlemem gerekıyormu

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri