mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
berkmenoo 1
berkmenoo
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Bilgi İstiyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan V O K A S 34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 917
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Evet Arkadaşlar Konu Yanlış Yerde ise lütfen gereken yere taşınsın,nereye açılacağını bilmediğim için buraya açtım mantıklı geldi bana.
Bu paneli zahmetle yaptım ama şöyle bir durum var panel tescillimi ? tescilli ise panel sahibin'den izin alınarak kullanılabilirmi %85 %90 benzerliği var izin alırsam herhangi birşey olmaz demi izin almak için "Okan Şimşek" adlı
kişiye nerden ulaşabilirim. Bu konuyu açmamım sebebi saltanat'ın %100 benzerini 1 sitede görmüştüm o yüzden açtım bu konuyu.
Yararlı cevap veren herkese çok Teşekkürler.
rQbbBB.png

Son düzenleme:
Evet Arkadaşlar Konu Yanlış Yerde ise lütfen gereken yere taşınsın,nereye açılacağını bilmediğim için buraya açtım mantıklı geldi bana.
Bu paneli zahmetle yaptım ama şöyle bir durum var panel tescillimi ? tescilli ise panel sahibin'den izin alınarak kullanılabilirmi %85 %90 benzerliği var izin alırsam herhangi birşey olmaz demi izin almak için "Okan Şimşek" adlı
kişiye nerden ulaşabilirim. Bu konuyu açmamım sebebi saltanat'ın %100 benzerini 1 sitede görmüştüm o yüzden açtım bu konuyu.
Yararlı cevap veren herkese çok Teşekkürler.
rQbbBB.png

Şimdi lisanlı demek yanlış olur zaten bir yazılıma veya herhangi bir tasarıma lisanslı demek onu sıfırdan çizen veya kodlayan kişinin telif hakkını alması demektir, panele baktığımızda panelin yabancılar tarafından tasarlandığı belli bu yüzden herhangi bir sorun çıkmaz. Bu arada panel hakkında pek bir bilgim yok ama net bir şekilde söyleyebilirim ki bu panele telif hakkı vb. şeyler uygulanamaz. Bu arada konu yanlış yerde. Doğrusu burası[h=1]Metin2 PvP Soru-Cevap[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri