xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Netmarlis nasıl bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zorbet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Kardesim bugun aldım herseyiyle mukemmel

acık bi pazar bu saygı ile ne alakası var ?

sıkıntı yok bizim acımızdan ;)

Çocukmusun sen yoksa banamı öyle geliyor :) Bak renklihost adlı arkadaş ne güzel uyarmış seni. Ve verdiğin tepkiye bak. Saygıya davet etmiş seni. Ve sen utanmadan saygısızlık yapmaya devam ediyorsun. Haddini bil . Yenisin , yeni olduğun için kuralları bilmiyor olabilirsin diye farz ediyorum. Bu forumda hiç bir firma farklı bir firma ile alakalı satış , soruşturma veya bilgi alma konularına müdahale etmez. Saygı duyarlar. Sende duymalısın. Aksi halde bu forumda en çekilmez firma sahibi benim , laflarıma maruz kalırsın. Sıkıntı yok demişsin ya , işte en büyük sıkıntıda burda. Pişkinliğine güvenerek kim sunucu siparişi verir firmandan ? :) Neyse.

@renklihost; İlginiz için teşekkür ederim.

Diğer bir konu , Sağlık sorunlarım nedeniyle 3 4 gündür sistemde olamadım. Bir kaç gün daha sistem başında olmayacağım. Lakin konu sahibi olan arkadaşımız ticket atarsa , sistem başında arkadaşlar mevcut. Detaylı bilgiyi skype veya ticket üzerinden alabilirsiniz. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben 1 hafta önce sunucu aldım skypeden ekledimde sanırım sahibi ameliyat olucaktı ordan iletişime geçemiyorsunuz, sitesine üye olun ticket atin ordan ulaşabilirsiniz, sunucuları hakkında da benim kendi tecrübesizliğimden kaynaklanan hatalarda bile bana yardımcı oluyolar allah razı olsun onlardan, yani anlıyacağın cok memnunum. ayrıcı ödeme bildiriminden 10 15 dk sonra aldım serverimi gecikme yaşamadım. he sen niye bu kadar reklamını yapıyon dersen de, işte baştada söyledigim gibi kendi tecrübesizliğimden kaynaklanan hatalarda bile bana yardımcı oldular bende bunu bir borç bildim kendimce.

netmarlis alma

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri