Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Metin2 envanter item sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hakan Enes Karatopak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 869

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

beyler. vds sunucumda (5 env) lycanlı filesimde itemi takıyorum yada çantama koyuyorum çıkıyorum giriyorum hiçbi item kalmıyor. napmam lazım lütfen cevap lütfen

Modlar Çözüm bulana kadar taşımayın soru cevapta çok geç kalırım acil cevaplanması gerekiyor.. lütfen..

Moderatör tarafında düzenlendi:
@CarpusTR Üstüm sün . açıklamayı okumadınmı belkide aylar sonra cevap gelicek. biraz beklese ne vardı ?
acelen neydi. Bende biliyorum oraya açmamayı. Cahil forum kullanmayı bilmeyen biri değiliz. hemen cevap bulsun diye yazdım ve kapansın diye editliyecektim. Sorun nedir. Çözüm Bulunmasınmı yani ?

@CarpusTR Üstüm sün . açıklamayı okumadınmı belkide aylar sonra cevap gelicek. biraz beklese ne vardı ?
acelen neydi. Bende biliyorum oraya açmamayı. Cahil forum kullanmayı bilmeyen biri değiliz. hemen cevap bulsun diye yazdım ve kapansın diye editliyecektim. Sorun nedir. Çözüm Bulunmasınmı yani ?

Konu uygun bölümde olmadığı için uygun bölüme taşıyıp uygun başlık yapmış neden art niyet arıyorsun?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri