- Konular
- 2
- Online süresi
- 7h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sunucu ismi:WOC-TR Team Destruction Derby
Sunucu IP:5.62.126.241:10200
Ortalama oyuncu sayısı:15-20
(Sunucumuz yeterli olmadığından fazla oyuncuda sıkıntı yaşıyoruz.)
Server Yöneticileri;
WOC|Millwall - Erdem KILIÇ - Kurucu
WOC|HeaveN - Bahadır GİRGİN - Admin
WOC|Wrestler - Çağrı KARAHÜSEYİN - Yetkili
Sunucu Hakkında: Sunucumuzu yaklaşık 3 ay kadar önce açmış bulunmaktayız.Destruction Derby serverlar arasında en iyisi olduğumuzu düşünüyoruz.Gerekse sunucumuzdaki Scriptler,Haritalar,Oyuncular açısından.
Bizi yarı yolda bırakmayan bizimle sunucu açıldığından beri bu yola bizimle devam eden oyuncularıma teşekkür ediyorum.Hedefimiz en iyi Destruction Derby sunucusu olmak tek sıkıntımız Sunucumuzdur.Bize yardım edebilecek veya Sponsor olabilecek bireyler arıyoruz.Her türlü reklamını yapacağız sunucuda chatboxta otomatik olarak belirli bir sürelerde yazacaktır.Gerekse Sunucu girişine bilişim reklamı yaparım. Oyunda Destruction Derby modunda en iyi kodlamacılardan birisiyimdir.Kısacası bize yardım veya sponsor olabilecek kişiler,bilişimler arıyoruz.Okuduğunuz için teşekkürler.
İletişim için;
Facebook:
Sunucumuzdan Fotoğraflar;
<b><b>
Sunucu IP:5.62.126.241:10200
Ortalama oyuncu sayısı:15-20
(Sunucumuz yeterli olmadığından fazla oyuncuda sıkıntı yaşıyoruz.)
Server Yöneticileri;
WOC|Millwall - Erdem KILIÇ - Kurucu
WOC|HeaveN - Bahadır GİRGİN - Admin
WOC|Wrestler - Çağrı KARAHÜSEYİN - Yetkili
Sunucu Hakkında: Sunucumuzu yaklaşık 3 ay kadar önce açmış bulunmaktayız.Destruction Derby serverlar arasında en iyisi olduğumuzu düşünüyoruz.Gerekse sunucumuzdaki Scriptler,Haritalar,Oyuncular açısından.
Bizi yarı yolda bırakmayan bizimle sunucu açıldığından beri bu yola bizimle devam eden oyuncularıma teşekkür ediyorum.Hedefimiz en iyi Destruction Derby sunucusu olmak tek sıkıntımız Sunucumuzdur.Bize yardım edebilecek veya Sponsor olabilecek bireyler arıyoruz.Her türlü reklamını yapacağız sunucuda chatboxta otomatik olarak belirli bir sürelerde yazacaktır.Gerekse Sunucu girişine bilişim reklamı yaparım. Oyunda Destruction Derby modunda en iyi kodlamacılardan birisiyimdir.Kısacası bize yardım veya sponsor olabilecek kişiler,bilişimler arıyoruz.Okuduğunuz için teşekkürler.
İletişim için;
Facebook:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sunucumuzdan Fotoğraflar;
<b><b>
Son düzenleme: