HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar;
Uzun Süre sonra server açmayı düşündüm fakat bu piyasadan biraz uzak kaldım şimdi ise bir şirket araştırmamda renkli hostingi gördüm fakat kararsız kaldım şimdi bilenler için soruyorum ;
Renkli Hosting Güvenilir Firmamı'dır ?
Uzun Süre sonra server açmayı düşündüm fakat bu piyasadan biraz uzak kaldım şimdi ise bir şirket araştırmamda renkli hostingi gördüm fakat kararsız kaldım şimdi bilenler için soruyorum ;
Son düzenleme:
ustam renklıhostta 2 tane sunucum var bırısı suanda onlıne dıgerı test sunucu 3 4 ay oldu yaklasık renklıhostla calısalı bu sure zarfında benı cok rahatsız edecek bır problem yasamadık guvenılır bı fırmadır mutlaka almanı onerırımMerhaba Arkadaşlar;
link atarmısınız ? yada test sunucunuzda benı yanınıza cekermısınız
özel msj gonder buradna reklam olmasınlink atarmısınız ? yada test sunucunuzda benı yanınıza cekermısınız
Kolay Gelsin Ata kardeşim bende senin gibi bir çok şirkete firmaya bilişime baktım fakat güvenmedim ardından renklihost ile tanıştım Ahmet hocam sağolsun yardımcı oldu hem ucuz hem sağlam filesleri var adamların orayı öneririm suanda 1 adet makinam var fakat yakında 2 -3 tane olacak inşAllah kolay gelsin.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)