SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
Hikaye Ekle

Metin2 Komik Hikayeler...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AmedKale21
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Başlıyorum....

Bir gün yolda giderken biriyle karşılaştım. O zaman düpe yoktu tabiki. Geldi bana 30 milyar para verdi. Metin2'de ne varsa aldım. Neyse yolda giderken aç kurt üzerime saldırdı Adı üstünde aç kurt 29 milyar 990 milyonumu aldı ve kaldı 10 milyon Gittim bütün itemlerimi bastım demircide hepsini yaktı sonuçta demirci kabuslarım oldu o günden sonra rüyama dolunayım girdi +8... Dedim +9' basarım koşa koşa ertesi gün gittim demirciye +9'a denedim ve yandı yandı yandı...!! O günden sonra 1. köydeki yüzbaşı duvarını ağlama duvarı olarak koydum... Gelenlere mevlüt şekeri ikram ediyorum para yok Gün boyu ağlıyoruz... O ağlamalarımızı biriktirsek dünyanın su ihtiyacı karşılanır Artık gelirim bu oldu
------------------------------------------------------------------
demircide + basarken yanıma bi elaman geldi para istedi vermedim.Sonra surekli bana arkadas talebi yollayıp + basmamı engelledi.bende ona

-Olm belamısın defol git dedim
bana su cevabı verdi
-Ben belalı bir kulum para vermezsen surekli rahatsız ederim dedi
bende ona
-GM Belanı versin dedim:l03::l03:

aradan 15 sn sonra kafasına metin taşı düştü geberdi bebe:m08:

nasıl güzel hikaye demi.

Şimdi sorcaksınız köye metin taşı düşer mi diye onunda cvb ı

o zamanlar multi hack kullanıyordum koyun mesafesı dısında duruyordum unlock yapınca demırcı yanıma gelıyordu bu olay gerceklestı
:l03::ka19::m08:
------------------------------------------------------------- Sabah olmustu bir gun daha basliyordu kılıcımı elıme aldım kalkanımı taktım ve bırden yere yıgıldım kalkan agır gelmıstı hemen pot almam lazımdı markete gıttgımde potun olmadıgını savas zamanı oldugu ıcın stok yaptıgını soluyordu caresızce yıgıldım kaldım orda arkamdan sırtıma bır el degmıs benı yerden kaldırmaya calısıyordu dondum baktım beyaz sacları tatlı bır gulusle gelen ureıldı bır elınde topladıgı otları uzattı pes etme dedı ve bırden kayboldu otları dırek yedım ve hp oldu 20kBundna baya etkılendım ve zırhımıda takıp kosmaya basladım gece cokmustu heryer karanlıktı sırtımda hafıf bır acı duydum bana pusu kuran okcular dort bır yandan ok atıyordu 20k hp var borumu bu yatarmıyım actım ofaaaı aldım havamı at ustunde sankı show yapıyordum hemn dagıldılar kactılar hp 15kye dusmustu durmak yoktu bırden buyuk bır depremle sarsıldım yer yarılmıs bosluga dogru sureklenıyordum burası yenı bır yerdı ıssız ve bı okadarda tehlıkelıydı dedım bu ıkadar macera yeter bastım ESC ye cıkıs yaptım :l03::l03::m08::m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri