Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

saçma itemler düşüyor yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan infaz636363
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 653

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

beyler serverimde baya saçma itemler düüyor mesela yelpaze+0 kılıç+0 gibi bunları mob_drop_item e bakıyorum köpek kodu yok hem köpeklerin yanında çöl tilkiside var nasıl olacak bunlar kaldırmam için yardım edin..

Filezilladan Serverimize Bağlanıyoruz

Sonra sırasıyla : ../usr/game/share/locale/turkey Klasörüne giriyoruz

mob_drop_item.txt Metin Belgesini Göster/Düzenle Diyerek acıyoruz (Notepad++ Kullanmanızı Tavsiye Ederim)

Karşımıza :

Asağıdaki gibi birçok dizin gelecektir ben burada 90 LvL Metin taşının ufak bi bölümünü aldım

Group
Àü¿î¼®
{
Type drop
mob 8027 > Mob Kodu
1 ±Í¾Æ°Ë+1 1 13 > Sırasıyla : Düşen itemin Navicat adı / Düşme Adedi / Düşme Oranı Gelecektir
2 ³úÁ¤µµ+0 1 15
3 ³úÁ¤µµ+0 1 13 > Yani 1.dizindeki '' ±Í¾Æ°Ë+1 '' İtemi ''1'' Adet ve ''%13'' Oranında düşüyor

Bu oranları ve itemleri kendinize göre çekimleyebilirsiniz ancak burda bir nokta bile oyununda veri kaybına neden olur bu işlemi çok dikkatli
yapmalısınız Bazı dizinler düzensiz ve karısık olabilir yani herşey alt alta olmayabilir bunları düzenlemenize gerek yoktur sırasını takip etmeniz yeterli

itemlerin navicattaki çince isimlerini ise :
Navicat / Player / İtem_proto ; bölümünden kodunu aratarak bulabilirsiniz sol tarafta gelecektir

ÖNEMLİ NOT : Dizinlerle oynamadan önce mutlaka dizinin yedeğini alın burada tek hata bile serverinizde veri kaybına neden olur.

''ALINTIDIR''

Filezilladan Serverimize Bağlanıyoruz

Sonra sırasıyla : ../usr/game/share/locale/turkey Klasörüne giriyoruz

mob_drop_item.txt Metin Belgesini Göster/Düzenle Diyerek acıyoruz (Notepad++ Kullanmanızı Tavsiye Ederim)

Karşımıza :

Asağıdaki gibi birçok dizin gelecektir ben burada 90 LvL Metin taşının ufak bi bölümünü aldım

Group
Àü¿î¼®
{
Type drop
mob 8027 > Mob Kodu
1 ±Í¾Æ°Ë+1 1 13 > Sırasıyla : Düşen itemin Navicat adı / Düşme Adedi / Düşme Oranı Gelecektir
2 ³úÁ¤µµ+0 1 15
3 ³úÁ¤µµ+0 1 13 > Yani 1.dizindeki '' ±Í¾Æ°Ë+1 '' İtemi ''1'' Adet ve ''%13'' Oranında düşüyor

Bu oranları ve itemleri kendinize göre çekimleyebilirsiniz ancak burda bir nokta bile oyununda veri kaybına neden olur bu işlemi çok dikkatli
yapmalısınız Bazı dizinler düzensiz ve karısık olabilir yani herşey alt alta olmayabilir bunları düzenlemenize gerek yoktur sırasını takip etmeniz yeterli

itemlerin navicattaki çince isimlerini ise :
Navicat / Player / İtem_proto ; bölümünden kodunu aratarak bulabilirsiniz sol tarafta gelecektir

ÖNEMLİ NOT : Dizinlerle oynamadan önce mutlaka dizinin yedeğini alın burada tek hata bile serverinizde veri kaybına neden olur.

''ALINTIDIR''

bunu biliyorum ama köpek ve tilkinin yok hem halen digerlerindende düşüyor saçma itemler +0 yelpaze +0 kılıc gibi oyunda lag oluşuyo

Hocam onardan Lağ Oluşmaz Bakın benim Emek Serverim var yere O dediklerinizin hepsi düşüyor Lağ Olmaz Zaten Lağ olması için Oyun Sunucunuzun 1 gb Olaması lazım oyunda ise 500 - 1000 user olması lazım aksi taktirde lağ yapmaz zaten 500 - 1000 kişide'de 1 gb sunucu kullanmamızın mantığı yok

Hocam onardan Lağ Oluşmaz Bakın benim Emek Serverim var yere O dediklerinizin hepsi düşüyor Lağ Olmaz Zaten Lağ olması için Oyun Sunucunuzun 1 gb Olaması lazım oyunda ise 500 - 1000 user olması lazım aksi taktirde lağ yapmaz zaten 500 - 1000 kişide'de 1 gb sunucu kullanmamızın mantığı yok
hocam zaten ramde sıkıntı yok user sayısı çok olacagı için lag olmaması lazım ben saçma itemleri kaldırcam ama bulamadım nereden kaldırıcaz. biliyormusun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri