farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

İhh'dan Çad'daki İhtiyaç Sahiplerine Yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 98

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfınca, ülkesi 'a temel gıda malzemesi yardımında bulunuldu.İHH gönüllüleri, 'ın başkenti Encemine'de ihtiyaç sahibi ailelere, hayırseverlerin bağışlarıyla alınan un, pirinç, makarna ve yağ gibi temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerini dağıttı. İHH Yardım Dağıtım Sorumlusu Hikmet , AA muhabirine yaptığı açıklamada, vakfın yaklaşık 20 yıldır sürdürdüğü ramazan yardımlarını, bu yıl da 5 kıtada 72 ülkede devam ettirdiğini söyledi.Dil, din ve ırk ayrımı yapmadan yoksul halka yardımda bulunduklarını ifade eden , "Halkının yüzde 60'ı Müslüman olan , yaklaşık 12 milyonluk nüfusuyla 'nın en fakir ve kurak ülkelerinden biri. Hayırseverlerin bağışlarıyla aldığımız un, pirinç, makarna ve yağ gibi temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Böylelikle 'nin yardım eli binlerce kilometre uzaklıktaki bir ülkeye de uzandı. Hayır sahiplerinden Allah razı olsun" dedi.Şölen, yardımların her yıl artarak devam edeceğini kaydetti.

KAYNAK:

ihh-dan-cad-daki-ihtiyac-sahiplerine-yardim-7436561_x_300.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri