- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,092
- DevLira
- 234
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
[h=2]Forvete Nikica Jelavic, orta sahaya Albin Ekdal için girişimlerini sürdüren yönetim, elini güçlü tutuyor. İki isimde pürüz çıkarsa rota Milanlı Pazzini ile Napolili El Kaddouri'ye çevrilecek.
[/h]
Pazzini serbest!
Üç sezondur Milan'da forma giyen İtalyan forvet Pazzini, bu sezon 28 maçta 5 gol kaydetti. Sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki oyuncuya menajerler aracılığıyla teklif yapıldığı ve yanıt beklendiği belirtiliyor. Orta sahada hücuma dönük oynayan Omar El Kaddouri ise geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Torino'da 46 maçta 4 gol, 8 asistlik performans sergiledi. Belçika doğumlu Faslı oyuncu için
Ekdal'da fark çok
Öte yandan sportif direktör
İsteseydik, bitmişti
Süleyman Hurma, transferi askıya alınan Stephane Mbia konusunda ise, "Ben bu oyuncunun transferini çok istiyordum. Pazartesi günü de transferini bitirecektim. Sadece bir maddede sorun vardı. Başkanımız 'almayın' deyince gönderdik" açıklamasında bulundu.
[/h]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'da transfer çalışmaları sürerken, yönetimin alternatif listesi ortaya çıktı! Forvet ve orta saha için ilk hedef olan Nikica Jelavic ve Albin Ekdal'la pazarlıklara devam eden bordo-mavililerin, iki isimde pürüz çıkması halinde
'la sözleşmesi biten Giampaolo Pazzini ve Napolili
'ye yöneleceği iddia edildi. Pazzini serbest!
Üç sezondur Milan'da forma giyen İtalyan forvet Pazzini, bu sezon 28 maçta 5 gol kaydetti. Sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki oyuncuya menajerler aracılığıyla teklif yapıldığı ve yanıt beklendiği belirtiliyor. Orta sahada hücuma dönük oynayan Omar El Kaddouri ise geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Torino'da 46 maçta 4 gol, 8 asistlik performans sergiledi. Belçika doğumlu Faslı oyuncu için
ile temasa geçilerek, fiyat istendiği belirtildi. Ekdal'da fark çok
Öte yandan sportif direktör
, hem kulübü
'nin hem de kendisinin fiyat yükseltmesi üzerine çıkmaza giren Albin Ekdal konusunda, "Aramızdaki fiyat farkı çok yüksek. Birkaç gün karşılıklı düşünüp karara varacağız. Hocamız bu transferi çok istiyor. Ancak indirim olmazsa bu şartlarla bu transfer zor" dedi. İsteseydik, bitmişti
Süleyman Hurma, transferi askıya alınan Stephane Mbia konusunda ise, "Ben bu oyuncunun transferini çok istiyordum. Pazartesi günü de transferini bitirecektim. Sadece bir maddede sorun vardı. Başkanımız 'almayın' deyince gönderdik" açıklamasında bulundu.