- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Bu gün Sizlere MilasMT2 Ve Tüm Loyein Korumasında Olan Pvp Lerde Hile Çalıştırmayı Göstereceğim.
Öncelikle
(1) MilasMT2 Temiz Klasorunuz Olsun Yoksada MilasMT2 Nin Oldugu Klasoru Kopyalayın.
(2) Hiledeki Herşeyi MilasMT2 Temizin İçine Atalım (Klasorun İçine)
(3) Önce Hloader.exe Nin İsmini Değiştirelim Örneğin (sadsafq.exe) gibi Ardından Acalım Select Game (F7) Tıklayalım Ardından Milasmt2.exe Yi Açalım AutoPatcherin Dolmasını Bekleyelim Ama Oyunu Başlatmayalım.
(4) Burası Önemli, Metin2Bypas.exe Ninde İsmini Deiştirelim Rastgele Birşeyler Yapalım Ve Bypasımızıda Acalım İsteğe Göre Multihackıda Kullanmak İsterseniz Multihackında İsmini Rastgele Değiştirin Ve Onuda Acın.
(5) İşlem Bu Kadar Artık Oyunumuzu Başlatalım Oyunumuzu Başlatınca F7 Tuşuna Basalım Ve O Hloader.exe Mizin İsmini Değiştirmiştikya Ona Tıklayalım Ve Load Hack Yazacak Şimid LoadHacka Basmadan Oyuna Giriş Yapalım Ve 5-10 Saniye Bekleyelim Ardından LoadHack a Basalım. Ve Wallhack,WaitDamage (7x) İstediginiz Hileyi Aktif Edebilirsiniz.
--- Emeğe Saygı Biraz Renkli Yazayım Dedim.
Hileyi Çalıştırmak Basit Anlattığım Halde Çalıştıramıorsanız Mesaj atın, Yorum Atın Yardım Ederim.
--- Hilede Virüs Varmıdır ? = Vardır Arkadaşlar Ama Zararlı Olmaz İstemeyenler İndirmeyebilir tabikiyide.
--- Videosu Varmıdır ? = Videosuda Vardır Fakat Youtubeye Yükleniyor Yüklenince Sizlere Paylaşacağım.
-Fakat Sizlere Benim Değil Ama Bir Arkadaşımız Video Çekmiş Onunkisini Koyayım Bu Videodakiyle Aynıdır Benim Videom Yüklenince Onuda Koyarım
Video Linki =
Hilemizin İndirme Linkleri ;
Beta Hack Loader =
Metin2 Bypas =
Metin2 Multihack =
Hepsi Tek Dosyada Link =
Virüs Total
DİP NOT: Arkadaşlar Loyein Korumasını Kırmak Packle Filan Bulamadım Bulunacağınıda Sanmıyorum Virüs Vardır Bu İşlerle Ugrasan Biriside Bilir Dedigim Gibi Ben Kullanıyorum Video Yüklensin Paylaşacamda Kendi Videomu Sorularınızı Sorabilirsiniz. Rep Vermeyide Unutmayınız
)
Öncelikle
(1) MilasMT2 Temiz Klasorunuz Olsun Yoksada MilasMT2 Nin Oldugu Klasoru Kopyalayın.
(3) Önce Hloader.exe Nin İsmini Değiştirelim Örneğin (sadsafq.exe) gibi Ardından Acalım Select Game (F7) Tıklayalım Ardından Milasmt2.exe Yi Açalım AutoPatcherin Dolmasını Bekleyelim Ama Oyunu Başlatmayalım.
(4) Burası Önemli, Metin2Bypas.exe Ninde İsmini Deiştirelim Rastgele Birşeyler Yapalım Ve Bypasımızıda Acalım İsteğe Göre Multihackıda Kullanmak İsterseniz Multihackında İsmini Rastgele Değiştirin Ve Onuda Acın.
(5) İşlem Bu Kadar Artık Oyunumuzu Başlatalım Oyunumuzu Başlatınca F7 Tuşuna Basalım Ve O Hloader.exe Mizin İsmini Değiştirmiştikya Ona Tıklayalım Ve Load Hack Yazacak Şimid LoadHacka Basmadan Oyuna Giriş Yapalım Ve 5-10 Saniye Bekleyelim Ardından LoadHack a Basalım. Ve Wallhack,WaitDamage (7x) İstediginiz Hileyi Aktif Edebilirsiniz.
Hileyi Çalıştırmak Basit Anlattığım Halde Çalıştıramıorsanız Mesaj atın, Yorum Atın Yardım Ederim.
--- Hilede Virüs Varmıdır ? = Vardır Arkadaşlar Ama Zararlı Olmaz İstemeyenler İndirmeyebilir tabikiyide.
--- Videosu Varmıdır ? = Videosuda Vardır Fakat Youtubeye Yükleniyor Yüklenince Sizlere Paylaşacağım.
-Fakat Sizlere Benim Değil Ama Bir Arkadaşımız Video Çekmiş Onunkisini Koyayım Bu Videodakiyle Aynıdır Benim Videom Yüklenince Onuda Koyarım
Video Linki =
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Benim Videom Değildir Ben Sadece Youtubeye Yükledim.. Hilemizin İndirme Linkleri ;
Beta Hack Loader =
Metin2 Bypas =
Metin2 Multihack =
Hepsi Tek Dosyada Link =
Virüs Total
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
DİP NOT: Arkadaşlar Loyein Korumasını Kırmak Packle Filan Bulamadım Bulunacağınıda Sanmıyorum Virüs Vardır Bu İşlerle Ugrasan Biriside Bilir Dedigim Gibi Ben Kullanıyorum Video Yüklensin Paylaşacamda Kendi Videomu Sorularınızı Sorabilirsiniz. Rep Vermeyide Unutmayınız
)
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,975
- DevLira
- 0
trojenli hile paylaşmak yasak.
- Konular
- 4,425
- Reaksiyon Skoru
- 656
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -73
- DevLira
- 0
Merhaba Arkadaşlar Bu gün Sizlere MilasMT2 Ve Tüm Loyein Korumasında Olan Pvp Lerde Hile Çalıştırmayı Göstereceğim.
Öncelikle
Video Linki =Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Benim Videom Değildir Ben Sadece Youtubeye Yükledim..
Hilemizin İndirme Linkleri ;
Beta Hack Loader =Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Metin2 Bypas =Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Metin2 Multihack =Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Hepsi Tek Dosyada Link =Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs TotalLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
DİP NOT: Arkadaşlar Loyein Korumasını Kırmak Packle Filan Bulamadım Bulunacağınıda Sanmıyorum Virüs Vardır Bu İşlerle Ugrasan Biriside Bilir Dedigim Gibi Ben Kullanıyorum Video Yüklensin Paylaşacamda Kendi Videomu Sorularınızı Sorabilirsiniz. Rep Vermeyide Unutmayınız)
Virüslü paylaşım yasaktır
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 30
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar isteyen kullanır istemeyen kullanmaz ben buldum uğrastım paylaştım video yüklenince videoyuda paylasacağım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)