InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Hesabıma Ulaşamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xxx333xxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 765
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aynı konuyu destek üzerinden de görüşmekteyim ama oradan bir yere varacağını sezmediğim için buraya taşımaya karar verdim. Wiskyy isimli karakterime ulaşamıyorum. Oldukça eski bi ninja olan Wiskyy Merkür Serverinde ilk ninja kraliyetini alan ninjadır, o derece eskidir. Şifresi uzun zamandır aynıdır ve diğer karkaterlerimin şifresiyle aynıdır. Hayatım boyunda hiç hesap çaldırmadım soydurmadım, gayet güvenli platformlar üzerinden oynuyorum. Aynı zamanda bir kez bile hesabımın şifresini unutmadım. Neden şifremi unuttum kısmını kulanmadığıma gelince, hesabın e maili artık kullanılmayan. @yarbeni.com uzantılıdır. e-postaya erişimim tamamıyla imkansızdır bu sebepli şifre de sıfırlayamıyorum. Oyununuzu aktif bir şekilde oynayan en eski kullanıcılardanım ve desteğimi sizden asla esirgemedim. Şimdi desteğinizi esirgememe sırası sizde. İçersinde çok değer verdiğim itemler bulunmakta olan bu karakteri kurtarmama lütfen yardım edin.

Oyunun ilk kraliyeti Sentezo diye bir savaşçıdaydı dostum :)

oyunun ilk ninja kraliyeti kardeşim, yanlış anlaşılma olmasın :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güncel lütfen

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri