- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sunucu kiralama hakkında chat yapıyordum sitelerinden dedim filesimi satmayacağınızdan nasıl emin olurum 100 lerce müşterimiz var sizin filesinizdede gözümüz yok ayağı çekti Hukuki bir protokole yaklaşırmıydınız sözleşmeler tek taraflı olmazlar dedim
saydırdı saydırdı ve sonunda küfür etti çoluk çocuk bunlar birşey diyemiyorum yorumlar sizde 
saydırdı saydırdı ve sonunda küfür etti çoluk çocuk bunlar birşey diyemiyorum yorumlar sizde 
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 158
- Online süresi
- 1h 4m
- Reaksiyon Skoru
- 351
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 25
- DevLira
- 0
Filesinizi çalacaklarını zannetmiyorum ama böyle argo kelimeleri yanlış olmuş bu konuda siz haklısınız ama firma forumda satış yapmıyor ayrıca konu yeri yanlış 

- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,569
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,452
- DevLira
- 0
HANGİ DURUMLARDA KONU AÇMALISINIZ ?
* Para verdiğiniz halde hizmet alamamışsanız,
* Sırf şikayet konusu açabilmek uğruna firmaları msnden ekleyip açıklarını bulup bu konular üzerine şikayet konusu açmak yasaktır,
Firmaya güvenmiyor iseniz farklı firmalardan alışveriş yapabilirsiniz. Şikayet konusu açmak adına böyle yollara başvurmamalısınız.
* Para verdiğiniz halde hizmet alamamışsanız,
* Sırf şikayet konusu açabilmek uğruna firmaları msnden ekleyip açıklarını bulup bu konular üzerine şikayet konusu açmak yasaktır,
Firmaya güvenmiyor iseniz farklı firmalardan alışveriş yapabilirsiniz. Şikayet konusu açmak adına böyle yollara başvurmamalısınız.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)