- Konular
- 1,314
- Reaksiyon Skoru
- 468
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar. Ben Knightde Cypher Bolumunde Oynuyorum. Lwllim 57. Çarşamba Günü Saat 18.30 Da Charı Maradonun Townunda Pazar Kurup Afk Olmuştum Saat 19.30 Da Baktığımda Bir Şey Yoktu Ama 20:30 Da Gtirdigimde Siyah Ekran Bir Hata Gelmiş Tamam Dedim Sonra Oyuna Girdim Id Şifre Girdim Servere Girdim Krakter Bolumunde Krakterde Starta Bastım Dc Verdi. Sonra Cıktım Tekrar Denedim Gene Aynı Şey. 5-6 Kere Denedim Aynı Şey. Bir Kere Daha Denedim Bu Sefer Ellemedim Loading Object.. Falan Doldu '' Oh Be Sonunda Girdim '' Dedim Ama Loading Character Data... 99 % Da Takıldı Ve Hiç Bir Şekilde İlerlemedi. Bu Olay Carşamba Günü Oldu Bugün Cuma Bazı Forumlarda 2 Gün Sonra Açılıyor Diordu. Ama 2gün Geçti Açılmadı Char. Lütfen Bilen Varsa Yazsın. Birde Hesapla Yan Krakterlerdede Aynı Şey Var. Aynı Hesapla Aresede Girdim Gene Dc Veriyor. Ama Başka Hesapla Girdiğimde Oyuna Cok Rahat Giriyor. Daha Fazla Detay İcin Resimde Koyuyorum:
Bu Karakter Dc:
Buda Loading Character Data... 99 % :
Lütfen Yardım Pls

Bu Karakter Dc:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buda Loading Character Data... 99 % :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Lütfen Yardım Pls

- Konular
- 1,314
- Reaksiyon Skoru
- 468
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 205
- MmoLira
- -5
- DevLira
- 0
Arkadaşım Gerek Kalmadı. Çünkü Ban Gerçekten 2 Gün Sonra Açılıyormuş. Ben Charşamba Günü Saat 20.30 da Ban yemiştim Bugün Yani Cuma Günü Saat 20.30 De Oyuna Girdim Char Acılmış. Ama Genede Yorumun İcin Saol 

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bende giremedim :S
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)