Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

dönüşüm sistemi(yardım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SiriuS97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 957

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar ben pvp açıcam silah dönüşümlerde muho triton runik diye gidiyor fakat ben bunu değiştirip muho triton baron mavi buz kılıcı runik yapmak istiyorum fakat aklıma takılan bişey var mavi buz kılıcının verdiği özellikler felan runikten daha düşük olmalıki adamlar dönüştürsün bu otomatik olur mu ben dönüşümleri ayarladığımda yoksa ben itemlerin saldırı değerleriyle vs. oynamam gerekir mi? teşekkürler

item protoda item kodunu yaz sağa doğru gitttiğinde refinr rum ve refine set olacaktır. refine num : dönüşecek item kodu refine set : dönüşürken istenilen item refinesi
daha sonra refine sete yazdığın kodu refine protoya ekle ordan dönüşürken istenilen itemlerden ayarlayabilirsin

item protoda item kodunu yaz sağa doğru gitttiğinde refinr rum ve refine set olacaktır. refine num : dönüşecek item kodu refine set : dönüşürken istenilen item refinesi
daha sonra refine sete yazdığın kodu refine protoya ekle ordan dönüşürken istenilen itemlerden ayarlayabilirsin
ben dönüşüm nasıl ayarlanır demedim saldırı değerlerini nasıl yapıcam mesela baronun saldırı gücü runikten yüksek olmaycak bazı pvplerde barondan daha yüksek mesela runik bazılarındada baron runikten düşük bende diyorum otomatik olur mu yoksa ben saldırı değerleriyle oynamam lazım mı?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri