Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhabalar ben taa mmomt2 zamanından beri burdaydım
sonra birleşmeler oldu filan gelişti etti bi süre sonra ara verdik arkadaşlarla fakat denk geldi yine başlamayı düşündük
oynayan arkadaşlar bana server durumu hakkında bahsedebilir mi nasıl oyuncu var mı pazar dönüyor mu filan iyise geliyoruz..Yeniden!!

sonra birleşmeler oldu filan gelişti etti bi süre sonra ara verdik arkadaşlarla fakat denk geldi yine başlamayı düşündükoynayan arkadaşlar bana server durumu hakkında bahsedebilir mi nasıl oyuncu var mı pazar dönüyor mu filan iyise geliyoruz..Yeniden!!

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Mavilerde çok fena pazar var depo tarafına doğru taşan pazarlar mı dersin sığamıyoruz bir türlü, Kırmızı da ise az pazar var ortalama gardiyan tarafı ve yüz başı tarafını dolduruyor, Sarı da ise depo tarafları ve gardiyan demirci taraflarında tıklım tıklım pazarlar adım atılacak yer yok kesinlikle başlamalısın.
Mavilerde çok fena pazar var depo tarafına doğru taşan pazarlar mı dersin sığamıyoruz bir türlü, Kırmızı da ise az pazar var ortalama gardiyan tarafı ve yüz başı tarafını dolduruyor, Sarı da ise depo tarafları ve gardiyan demirci taraflarında tıklım tıklım pazarlar adım atılacak yer yok kesinlikle başlamalısın.
Nedense baya sevindim ya bu habere
sadece ely 4 için mi geçerli yoksa ely 3 içinde aynı mı ely 4 book düşürmeli diye hatırlıyorum yanlışsa düzeltNedense baya sevindim ya bu haberesadece ely 4 için mi geçerli yoksa ely 3 içinde aynı mı ely 4 book düşürmeli diye hatırlıyorum yanlışsa düzelt
Hem Ely3 Hem de Ely4 için geçerli hatta Ely4 de bazen pazar kuracak yer bulamayıp pazarları 2. köye kuruyorlar.
hem ely3 hem de ely4 için geçerli hatta ely4 de bazen pazar kuracak yer bulamayıp pazarları 2. Köye kuruyorlar.
süpersin özgür!!! çok teşekkürler..
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)