emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Oyuna geri dönmeyi planlıyoruz.!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kazkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhabalar ben taa mmomt2 zamanından beri burdaydım :D sonra birleşmeler oldu filan gelişti etti bi süre sonra ara verdik arkadaşlarla fakat denk geldi yine başlamayı düşündük

oynayan arkadaşlar bana server durumu hakkında bahsedebilir mi nasıl oyuncu var mı pazar dönüyor mu filan iyise geliyoruz..Yeniden!!
:D:D:o:o

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Mavilerde çok fena pazar var depo tarafına doğru taşan pazarlar mı dersin sığamıyoruz bir türlü, Kırmızı da ise az pazar var ortalama gardiyan tarafı ve yüz başı tarafını dolduruyor, Sarı da ise depo tarafları ve gardiyan demirci taraflarında tıklım tıklım pazarlar adım atılacak yer yok kesinlikle başlamalısın.
Mavilerde çok fena pazar var depo tarafına doğru taşan pazarlar mı dersin sığamıyoruz bir türlü, Kırmızı da ise az pazar var ortalama gardiyan tarafı ve yüz başı tarafını dolduruyor, Sarı da ise depo tarafları ve gardiyan demirci taraflarında tıklım tıklım pazarlar adım atılacak yer yok kesinlikle başlamalısın.

Nedense baya sevindim ya bu habere :D sadece ely 4 için mi geçerli yoksa ely 3 içinde aynı mı ely 4 book düşürmeli diye hatırlıyorum yanlışsa düzelt

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri