- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tam 4 ay önce sebebini bilmediğim şekilde yeni aldığım hesap ve kendi hesabım olan EmbezzleR ban yemişti. Sebebini yeni aldığım çar oldugunu varsayarak davrandım ve oyuna bi süre ara vermiştim. Oyun içimden arkadaşım kendi çarının ve çoğu çarın açıldığını yani ban affı oldugunu söyledi umutla girmeye çalıştım ve hüsrana uğradım.
Sizlerden adaletli olmanızı bekliyorum ve benim hesabımında açılmasını istiyorum. DesTeReee açılmasada olur ondan umudumu kestim EmbezzleRin açılmasını talep ediyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Sizlerden adaletli olmanızı bekliyorum ve benim hesabımında açılmasını istiyorum. DesTeReee açılmasada olur ondan umudumu kestim EmbezzleRin açılmasını talep ediyorum.
- Konular
- 1,102
- Online süresi
- 5h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 186
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 99
- DevLira
- 0
Tam 4 ay önce sebebini bilmediğim şekilde yeni aldığım hesap ve kendi hesabım olan EmbezzleR ban yemişti. Sebebini yeni aldığım çar oldugunu varsayarak davrandım ve oyuna bi süre ara vermiştim. Oyun içimden arkadaşım kendi çarının ve çoğu çarın açıldığını yani ban affı oldugunu söyledi umutla girmeye çalıştım ve hüsrana uğradım.
Bu Konuyu Forumdan değilde keşke destek sisteminden ticket atsaydin berki İlgilenirlerdi ama fazla uğraşma derim açmazlar banı felan...
- Konular
- 3,801
- Çözüm
- 15
- Online süresi
- 2mo 12d
- Reaksiyon Skoru
- 2,606
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 444
- MmoLira
- -2,369
- DevLira
- 0
Şuan ban affı yok, olursa bir daha ki ban affını beklemeniz gerekecek. Duyurulardan haberdar olmak için elym2 facebook sayfamızı ve forumda bulunan duyuru bölümünü takip etmeniz gerekiyor.
- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,222
- DevLira
- 234
Merhaba
Hesabınızın neden kapatıldığını öğrenmek istiyorsanız destek sistemindeki Hesabım Kapatıldı kategorisinden ticket atın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
, forumdan işlem yapılmıyor.
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)