Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ban affı olmus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lDesTeReeel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 592

lDesTeReeel

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
20
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Tam 4 ay önce sebebini bilmediğim şekilde yeni aldığım hesap ve kendi hesabım olan EmbezzleR ban yemişti. Sebebini yeni aldığım çar oldugunu varsayarak davrandım ve oyuna bi süre ara vermiştim. Oyun içimden arkadaşım kendi çarının ve çoğu çarın açıldığını yani ban affı oldugunu söyledi umutla girmeye çalıştım ve hüsrana uğradım.

Sizlerden adaletli olmanızı bekliyorum ve benim hesabımında açılmasını istiyorum. DesTeReee açılmasada olur ondan umudumu kestim EmbezzleRin açılmasını talep ediyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Tam 4 ay önce sebebini bilmediğim şekilde yeni aldığım hesap ve kendi hesabım olan EmbezzleR ban yemişti. Sebebini yeni aldığım çar oldugunu varsayarak davrandım ve oyuna bi süre ara vermiştim. Oyun içimden arkadaşım kendi çarının ve çoğu çarın açıldığını yani ban affı oldugunu söyledi umutla girmeye çalıştım ve hüsrana uğradım.

Sizlerden adaletli olmanızı bekliyorum ve benim hesabımında açılmasını istiyorum. DesTeReee açılmasada olur ondan umudumu kestim EmbezzleRin açılmasını talep ediyorum.

Bu Konuyu Forumdan değilde keşke destek sisteminden ticket atsaydin berki İlgilenirlerdi ama fazla uğraşma derim açmazlar banı felan...

Şuan ban affı yok, olursa bir daha ki ban affını beklemeniz gerekecek. Duyurulardan haberdar olmak için elym2 facebook sayfamızı ve forumda bulunan duyuru bölümünü takip etmeniz gerekiyor.

Merhaba

Hesabınızın neden kapatıldığını öğrenmek istiyorsanız destek sistemindeki Hesabım Kapatıldı kategorisinden ticket atın , forumdan işlem yapılmıyor.

Son düzenleme:
11111111111111111111111111111111111111

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri