Haykırış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan geceseli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 528

geceseli

Level 1
Konular
8
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 5 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Form Yöneticileri Lütfen Bağışlayın Ve Uygun bölüme taşıyınız

Bu konuyu nereye açacağımı bılmediğim için kusuruma bakmayın

Evet, arkadaşlar bu bir HAYKIRIŞ peki neyin haykırşı

Uzun zamandır bu mt2pvp illeti içerisindeyim ve özellikle 3 konu hakkında haykırırım var

1 files yapımcıları (ücretli)

bakın arkadaşlar sizler yeni nesil olarak öğrenmenin en iyi olduğu dönemlerdesiniz

Elbet hata yapacaksınız ama bu hatayı dolandırıcılık ile süsle miyeceksİnİz files yapıyorsunuz

%100 sorunsuz diyorsunuz daha quest’leriniz doğru calışmıyor mob lar bile atak yapmıyor hepsini gectik

maplar bile doğru düzgün calışmıyor hele sysrer ler havada ucuyor sonrasını sormayın dahasını acıklamaya gerek yok

bu şekilde genclerin cebındekı harclıklarına goz dıkmeyınız ya adam gıbı yapın filsinizi

(acıksız buggsuz )tabırıcaiz ise sorunsuz yada bırakın bu işi bilenler yapsında ortalıkda kufur ve hakaret yemeyın

2, sunucu sahipleri sizler kendinizi buyuk firmalarla eş tutup gidip bir makine kirlayıp

30 tl ye 50 tl ye ip server kiralıyorsunuz ve daha server bile kurmayı bılmeyen

tecrubesi olmayan 13 14 yaşındakı genclermıze satıp sonra yardım yotur dıyorsunuz dikkat edin (13 14 yaşında ) diyorum

Peki bu gencler herhangı bır sorunu nerden anlıyacak fılestenmı yoksa sunucudanmı kaynaklanıyor bilemez

Ve size sorar sizde oyun icin yardımımız yoktur dıyor ve konuyu kapatıyorsunuz yapmayın yardım edın demıyorum

Bilgisi yoksa satmayın 3 kuruş kazacaksınız dıye geclerın cep harclıklarına goz dıkmeyın

Daha dogru duzgun freebds kurmayı bılmıyorsunuz hepsını gectım vermış oldugunuz net sayfaları bıle acılmıyor

3 4 gunde bır kapanıyor ve sunucu taşınıyor sunucu bakıma gırdı veya sudan bir kac sebeble gencleri oyalıyorsunuz

Bir freebds kurmak en fazla 45 dakika 1 saat surer files kurulumu 15 dakıka 5 dakıka rebot en fazla 2 saat ıcınde uyumlu freebds ve files kurulur

Ama siz her seferınde bır bahane bulup beceremedıgnız işin altına elinizi sokup sıkıntılı oyunlar ıcın sunucu kıralayıp genclerın paralarını alıyorsunuz yazıktır etmeyın gunahtır

3, Ve en onemlı konulardan biride bu alıntı paylaşımı

arkadaslar burdan butun alıntıyapan ve msg kasmaya çalışan gencler lutfen dıkat edin

burada daha anlamını bıle bılmedıgınız queslet lua lar paylaşıyor ve altına alıntı yazıyor gecıp gıdıyorsunuz açıklama bile yok biri sordugunda naslyapılacagı hakkında bılgınız bıle yok

uyumlumu degılmı hangı surumler ıcın uyumlu filese zarar verme olasılıgı varmıdır vrüsmüdür yoksa keylogermıdır

yada queste gızlenmıs bir acıkmıdır bilmiyor ve super paylaşım gibi notlar duserek bırde sahte hesaplarla altına gucel ve guzell paylaşım dıyerek not dusuyorsunuz

peki bu paylasmıs oldugunu ucretsiz files hangi freebds ve mysql kac için uyumludur bilgisinide veriyormusunuz

Ve kac gb ramda daha temız bıroyun sergıler ve oyunda hata varmı varsa hangılerı duzeltılebılırmı duzewltılebılır ıse ne yapılmalı

bunların bılgısını verebılıyormusunuz veremıyorsanız paylaşmayın arkadaşım silahmı dayıyorlar kafanıza

quest ve lua paylaşımı

Paylaşan msg kasan arkadaşlar belki inanmıyacaksınız ama cok kucuk bir uyumsuz quest filesi bozabılır ve oyunun

Kapanmasını saglayabılır ve bır daha acamassınız oyunu sıfırdan kurmanız gerekebılır eger bir şey paylaşıyor iseniz oncelıkle kendınız deneyın

Ve hangı surumler için uygundur bunları yazın ki kullanmak isteyen kişilerde ona gore hareket etsın ve onelemını alsın yoksa arkanızdan cok kulagınızı çınlatırlar

sayın YÖNETİCİ arkadaşlar hepinize teşekkür ederim saygılar ....
Kim Derseki Sen Kimsin Diye Üyelik Tarihime Bakarak Beni Eleştirsin...

Son düzenleme:
Teşekkürler

Güncell+++++

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)