cemalggevenc 1
cemalggevenc
Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Depo bugu acill içeriiii

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Semih Okur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Depoya efsunlu silah zırh kolye küpe bilezik gbi itemleri koyuyorum depoyu kapatıp tekrar açıyorum bakıyorum editli şekilde çıkıyo misal zehir koyuyorum beceri 127 çıkıyo misal bilezik koyuyorum çift kritik +71 güç gibi şeyler çkyo nasıl düzeltebilirim bilen biri yardımcı olsun lütfen

valentina olma ihtimalide var ama game değiştirmiş olma ihtimalide yüksek 2 sinide göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Valentina değil daha önce DevSheeN game dosyasını kullanıyordu bilişim sonra o game'den item_proto ve mob_proto'daki değişikleri .txt üzerinden çeken 80 slotlu shop pazar vs. ekli olan game kullanmaya başladılar ve bu bugun olduğu bugün farkedilmiş :)

Valentina değil daha önce DevSheeN game dosyasını kullanıyordu bilişim sonra o game'den item_proto ve mob_proto'daki değişikleri .txt üzerinden çeken 80 slotlu shop pazar vs. ekli olan game kullanmaya başladılar ve bu bugun olduğu bugün farkedilmiş :)

üşengeç bunlar .txt üzerinden çekmek nedir arkadasım :D T.C. 'nin geldiği nokta burası olmalı sanırım :D bilişimide tebrik ediyorum yani nasıl başarmışsa böyle bir şeyi :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri