Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Acil İyi Bir Bİlisim Ariyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyit Celik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 436

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Aradiğim Tarz Bilisim Acil Ulasiniz.

Aradıgı Makina Özellikleri : 1000 Kisi Kapasiteli Olsun Yeter.

Aradıgı Fiyat Aralıgı : Fiyatta Uygun Biseylere Anlasmali.

İstediği Kurulum Özellikleri : Filesim Kendimden Packim Herseyim.

YS Belgesi No; Kişi İstiyorsa Şirket Sahibinden Talep Edebilir.

Kullanacağim freebsd : 9.2 5/5 mysql Koruma Kurulmaz Diyorlar 9.2ye Kurabilen varsa

Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : gerez_dead0404 Skypedir .

Not : Arkdaslar Aradiğim bilisim Tarzi Oyun Normal Sekilde Lag & Kesinti Vb. Olmasin İstiyorum. 1000 Kisi Kaldirsin. Kesinlikle Saldiri Almayalim Bilisim Kisileri Yardimci olupta parayi Aldiktan sonra değişen Kisiler olmasin Kesinlikle Yardim ve Birlikte Calisan bi Bilisim olsun Ben 1 aylik 10 günlük musteri deyilim ömürlük daima Lütfen iyi Bi bilisim .

Aradiğim Tarz Bilisim Acil Ulasiniz.

Aradıgı Makina Özellikleri : 1000 Kisi Kapasiteli Olsun Yeter.

Aradıgı Fiyat Aralıgı : Fiyatta Uygun Biseylere Anlasmali.

İstediği Kurulum Özellikleri : Filesim Kendimden Packim Herseyim.

YS Belgesi No; Kişi İstiyorsa Şirket Sahibinden Talep Edebilir.

Kullanacağim freebsd : 9.2 5/5 mysql Koruma Kurulmaz Diyorlar 9.2ye Kurabilen varsa

Ulasıma Gecebilecekleri Msn Adresi : gerez_dead0404 Skypedir .

Not : Arkdaslar Aradiğim bilisim Tarzi Oyun Normal Sekilde Lag & Kesinti Vb. Olmasin İstiyorum. 1000 Kisi Kaldirsin. Kesinlikle Saldiri Almayalim Bilisim Kisileri Yardimci olupta parayi Aldiktan sonra değişen Kisiler olmasin Kesinlikle Yardim ve Birlikte Calisan bi Bilisim olsun Ben 1 aylik 10 günlük musteri deyilim ömürlük daima Lütfen iyi Bi bilisim .
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/3282649-94209422-%BB-3-files-9733-9-a.html

Tanıtım konumuzu ziyaret etmenizi öneririz, aklıza yatan bir paket olursa yardım etmekten kesinlikle çekinmeyiz.

Hayırlı ramazanlar, Kolay gelsin efendim.

Merhaba,
Firma tanıtım konumuzu incelemek için tıklayınız. Türkiye Lokasyonlu, SSD Disklere sahip kaliteli, hızlı, performanslı sunucularımızla hizmet vermekteyiz.
Oyun sunucularında:
yeni.gif
Ücretsiz Olarak : .COM Alan adı + 9 Adet panel seçeneği + 6 Adet files seçeneği + Ücretsiz Webhosting + Ticket Panel + Admin CP + Market Panel + Hackshield (Hile Engelleme Sistemi) Olmak üzere 10'larca hediye veriyoruz.

Zengin Ödeme Seçenekleri sayesin de dilediğiniz yerden ödeme yapabilirsiniz.

İletişim Seçenekleri:
Web: http://my.canbilisim.com.tr

Hayırlı Ramazanlar, İyi Forumlar..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri